Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Witgoedmonteur bestelt, ook in Amstelveen.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Witgoedmonteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je witgoedmonteur per uur.

witgoedmonteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Witgoedmonteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Witgoedmonteurs in Amstelveen

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Witgoedmonteur in Amstelveen nodig?

Je koelkast is er mee opgehouden, net nu je boodschappen wilde gaan doen in het Stadshart van Amstelveen voor de verjaardag van morgen. Je hebt dan met spoed een witgoedmonteur nodig die je koelkast kan repareren. Regel dan snel en makkelijk een witgoedmonteur in jouw Amstelveen via Zoofy. Dezelfde dag wordt je koelkast nog gemaakt zodat je verjaardag door kan gaan.

Een witgoedmonteur kun je inhuren voor het repareren van Je koelkast, wasmachine, droger, kookplaat, magnetron, oven, afzuigkap of vaatwasser. De monteur kan ook een koelkast, ovens, magnetrons en kookplaten inbouwen en aansluiten.

Hoe maak je snel een afspraak met een witgoedmonteur? Dat is niet moeilijk. Er zijn een paar stappen die je moet nemen om een afspraak te maken. Je gaat naar zoofy.nl, bij witgoedmonteur vind je dan een lijst met klussen. Daar kies je de klus waar het bij jou om gaat. Je geeft dan aan of het een spoedklus is of een klus die morgen of op een later moment kan. Nadat je de klus hebt gekozen krijg je de mogelijkheid om het moment te kiezen dat de monteur langskomt. Als laatste laat je je gegevens achter en heb je een afspraak. Op basis van jouw postcode vinden we zo een witgoedmonteur uit de omgeving van Amstelveen voor jouw reparatie.

Heb je aangegeven dat het een spoedklus is, dan heb je in 20 minuten een afspraak voor dezelfde dag.

Bij het maken van de afspraak zie je de tarieven voor de monteur. Je zal dan ook een verschil zien tussen de prijs voor een spoedklus en die voor een klus die later mag.

In welke wijken van Amstelveen hebben wij witgoedmonteurs?

Bij Zoofy hebben we onder de rook van Schiphol in de omgeving van Amstelveen een netwerk van witgoedmonteurs. Zij komen onder andere in: De wijk en buurten als Waardhuis Middenhoven, Keizer Karelpad, Elsrijk, Bovenkerk Westwijk Noord, Bankras Kostverloren, Westwijk Zuid, Randwijck, Uilenstede Kronenburg, Patrimonium, Stadshart, Buitgebied Zuid, Buitengebied Noord en het Amsterdams Bos.