Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Witgoedmonteur bestelt, ook in Amersfoort.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Witgoedmonteur klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je witgoedmonteur per uur.

witgoedmonteur per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Witgoedmonteur?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Witgoedmonteurs in Amersfoort

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Witgoed reparatie Amersfoort

Klaar met je natte was? Geen plek voor een wasrek? Tijd voor een wasdroger! Via Zoofy kan je vandaag (met spoed) of op ieder gewenst tijdstip een witgoed reparateur laten komen. Met één klik bereik je meerdere vakmannen, waarmee je direct een afspraak kan maken op jouw perfecte tijd. Zorg er voor dat je snel een Amersfoortse witgoed reparateur boekt!

Ze kunnen je helpen met al je witgoed problemen. Gaat het om het aansluiten van een koelkast of het repareren van een wasmachine, onze vakmannen kunnen het.

De witgoed monteurs rekenen geen voorrijkosten. Dat scheelt weer in de portemonnee. Je leest van de monteurs hun beoordelen hier op de site. En je vindt van iedereen een foto. Zo weet je wie er straks op de stoep bij je staat. Je kan direct bij de vakman contant betalen of kiezen voor een betaling via iDeal.

De witgoedservice van Zoofy stelt je in staat om snel iemand voor je reparatie te regelen op een moment dat het jou uitkomt.

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Amersfoort?

Of je nou in Noord, Oost, Zuid of West Amersfoort woont, onze witgoed reparateurs komen overal bij je langs. Met spoed of op een later tijdstip. In elke wijk en buurt in Amersfoort word je geholpen. In Kattenbroek, Vathorst, Nieuwland, De Hoef, Soesterkwartier, Bergkwartier of in de buurt van Nimmerdor. Onze vakmannen helpen je snel, tegen een fatsoenlijk tarief.