Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Witgoed reparatie Apeldoorn

Opeens houdt je wasmachine er mee op... Heel vervelend natuurlijk, maar geen paniek! Wij van Zoofy hebben witgoed reparateurs die (met spoed) langs kunnen komen. Of je ze vandaag of volgende week wilt boeken, het kan allebei. Met een klik op je muis heb je de keuze voor verschillende witgoed reparateurs die al je problemen op kunnen lossen.

Alle klussen
Koelkast inbouwen
24 keer aangevraagd
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 379 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Magnetron inbouwen
12 keer aangevraagd
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 367 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Oven inbouwen
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 366 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Witgoedmonteur per uur
552 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 136 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Vaatwasser reparatie
2.952 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 134 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Wasdroger aansluiten
24 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 134 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Apeldoorn?

Als je een vakman nodig hebt in Apeldoorn, dan kunnen we je daar waar je ook woont, mee helpen. In het centrum, Noord, Oost, Zuid West. Waar je ook woont, Zoofy helpt je overal in Apeldoorn. Of je nou bij de Parken woont, in Spainkbos, Driehuizen, Brinkhorst, Matendreef of Matendrost. Het maakt voor onze witgoed reparateurs niks uit.

Onze vakmannen in Apeldoorn worden goed beoordeeld. Ze hanteren, ook in het weekend, nette tarieven. En zoals eerder genoemd: ze rekenen geen voorrijkosten. Ze helpen je wanneer jij wilt. Dat kan met spoed zijn of op een ander moment dat het jou uitkomt.

De witgoed reparateurs kunnen alle problemen oplossen. Of het nu gaat om een reparatie van een wasmachine of het aansluiten van een koelkast. Het wordt vakkundig uitgevoerd tegen een fatsoenlijk tarief.

De witgoed monteurs rekenen geen voorrijkosten. Dat scheelt weer in de portemonnee. Je vindt van iedereen een foto en beoordelingen van voorgaande klussen. Zo weet je wie er straks op de stoep bij je staat.

De witgoedservice van Zoofy stelt je in staat om snel iemand voor je reparatie te regelen op een moment dat het jou uitkomt. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af