Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Slotenmaker bestelt, ook in Den Bosch.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Slotenmaker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je slotenmaker per uur.

slotenmaker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Slotenmaker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Slotenmakers in Den Bosch

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Slotenmaker Den Bosch

Wezen stappen in het bruisende centrum van Den Bosch en er bij thuiskomst vroeg in de ochtend erachter komen dat je helemaal geen sleutels meer hebt. Je weet niet of je ze wel mee had genomen of dat ze zijn gejat. Je slaapt toch het liefste in je eigen bed. Inbreken in bij jezelf is ook weer niks. Maar waar haal je dan zo snel een slotenmaker vandaan? Met Zoofy heb je dan zo een slotenmaker geregeld.

Hoe regel je dan snel een slotenmaker? Door een aantal dingen in te vullen heb je een afspraak. Je begint met het invullen van de klus. Een slotenmaker kan je vragen voor klussen zoals: een anti-inbraakstrip plaatsen, cilinderslot vervangen, sloten openmaken en om hang en sluitwerk te plaatsen. Als je een klus hebt geselecteerd word je naar een scherm gestuurd, daar geef je aan of je een slotenmaker met spoed nodig hebt of niet. Is het geen spoedgeval dan krijg je een scherm waar je een dag en tijdstip aan kunt geven. Klik je spoed aan, dan heb je in 20 minuten een afspraakbevestiging. De slotenmaker komt bij jou uit de buurt. Gewoon uit Den Bosch, dat heeft voor jou als voordeel dat je geen voorrijkosten betaalt. Het tarief kan je zien als je bezig bent met het maken van een afspraak. De prijs is zonder de materiaalkosten. Het laatste wat je nog moet vullen zijn je gegevens. De slotenmaker moet wel naar het juiste adres kunnen gaan.

Waar in Den Bosch komen de vakmannen?

De slotenmakers komen in de volgende wijken van Den Bosch: Zuidoost, Binnenstad, Graafsepoort, Muntel/Vliert, Empel, Noord, Maaspoort, West, Engelen, Rosmalen-Zuid, Rosmalen-Noord, De Groote Wielen, Nuland en Vinkel. Waar in Den Bosch je ook woont, overal staan de slotenmakers voor je klaar.