Deur schilderen

Vanaf €149 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 353 Schilders bij jou in de buurt

Wil je een deur van een nieuwe kleur voorzien of opnieuw in de lak zetten? Maak direct een afspraak met een schilder in de buurt. De vakman zal de deur netjes schuren en opnieuw in de lak zetten. De prijs is incl arbeid, btw, en standaard lak. Let wel op: is de deur in een slechte conditie, nog onbewerkt of zijn meerdere lagen nodig, dan kan de schilder een meerprijs rekenen. Zorg er altijd voor dat de deur vrij toegankelijk zodat de schilder snel aan de slag kan.

Nu regelen
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 99 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Geef je deur een nieuwe laag verf

Het schilderen van een deur kan een tijdrovende klus zijn. Daarnaast zijn er verschillende dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Om te zorgen voor een mooi eindresultaat zal de schilder de deur schilderklaar maken en ervoor zorgen dat de deur de juiste kleur krijgt. De deur moet wel voor langere tijd zijn kleur houden en jij moet er ook tevreden mee zijn.

Een deur in een goede conditie hoef je alleen maar op te schuren om vervolgens af te lakken in de gewenste kleur. Is er sprake van beschadigingen of een nog onbewerkte deur, dan heeft de schilder iets meer werk. 

Belangrijk is dat de beschadigde of afgebladderde oude verflaag grondig verwijderd wordt. Daarna worden eventuele beschadigingen hersteld. Vaak wordt hier houtplamuur voor gebruikt. 

Nadat de deur volledig is glad geschuurd, kan de schilder aan de slag. Het is zaak dat de grondverf goed aangebracht wordt, dat is voor een vakschilder geen probleem. Als de deur in de grondverf is gezet, is de schilder aangekomen bij het aflakken van de deur. Dan wordt er een eerste laag aangebracht. Aflakken gebeurd in de meeste gevallen in meerdere lagen. Dit is voor een extra goed en duurzaam resultaat. Het verlengt de levensduur van de deur en nieuwe verflaag.

Met een ervaren en vakkundige schilder ben je er zeker van dat de geschilderde deuren er weer goed uit zien en er weer jaren tegenaan kunnen.
Het laten schilderen van een eenvoudige binnendeur zonder noemenswaardige beschadigingen kosten doorgaans 149 euro incl materiaal. Wanneer je in een keer meerdere deuren laat verven zal de schilder je per deur een korting kunnen aanbieden. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af