41
Reviews
2 jaar
Zoofy
Loodgieter
Klusjesman
Zonweringspecialist

4,85/5 - 41 reviews

TOP PRO

Uws BV

TOP PRO

4,85/5 - 41 reviews

Loodgieter
Klusjesman
Zonweringspecialist
Roosendaal
41 klussen uitgevoerd
2 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Klusjesman and Zonweringspecialist

Over Uws BV loodgieter

Welkom bij Uws BV, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Roosendaal. Inmiddels zijn we 2 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Uws BV zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Uws BV staat voor je klaar om elke loodgieter klus me Lees meer...

Reviews over Uws BV

De man heeft vakwerk geleverd, was heel beleeft en netjes. En werkt snel. Verdient deze 5 sterren

Talip is een vriendelijke en geduldige man die mijn televisie uitstekend heeft opgehangen aan de muur. Echt helemaal top! Ook in voor een praatje. Ik kan hem zeker aan anderen aanbevelen :-)

Talip heeft gedaan wat hij kon doen. De klus was eigenlijk voor een loodgieter, en daar had ik ook om gevraagd, maar met de mogelijkheden die er waren goede oplossing gevonden.

Meneer talip werkt heel netjes meneer heeft zijn werk goed gedaan ik ben tevreden dank daarvoor willy kesselaar

Een man die goed zijn werk doet en we zijn super opgelucht dat hij ons kwam helpen. Wij zijn zeer tevreden!!

Heel erg netjes in de afwerking en uitvoering. De vorm van de badkamer was even een uitdaging maar is alsnog helemaal goed gekomen. Vriendelijk, beleefd, voorzichtig met de spullen, en nauwkeurig.

Talip is een echte vakman met duidelijk kennis van zaken. Betrekt de klant direct bij alles wat hij doet en voordat hij dat gáát doen. Het is precies en nauwkeurig afgemeten werk dat hij aflevert. Duidelijk communicerend ook voordat de klus begon. Top!

Zoofy.nl
4.85

41 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"
Boek direct een vakman