Vragen of opmerkingen? Stuur ons een bericht!

Over Zoofy


Geen gedoe met vage callcenters, niet heel Google afbellen voordat je eindelijk een afspraak hebt met een vakman. Nee, met een druk op knop gewoon online een afspraak regelen met een loodgieter, elektricien, CV monteur of andere vakman wanneer het jou uitkomt.


Met dat in gedachte is vakman-bestelsite Zoofy in 2015 opgericht. Het idee ontstond toen de zus van een van de oprichters niet met spoed een monteur kon vinden voor haar CV ketel. Het was koud in huis en de eerst volgende monteur had pas over vier dagen tijd. Wij dachten toen: dat kan makkelijker.


Via Zoofy zet je jouw aanvraag direct uit bij alle vakmannen in jouw buurt. Drukt er een op ja, dan wordt de afspraak direct bevestigd. Wij zijn intussen landelijk actief en zijn te gebruiken voor vrijwel alle (kleinere) klussen in en om het huis.


Duizenden vakmannen hebben zich bij aangesloten. Ieder van hen hebben wij vooraf gesproken. Na elke klus wordt een aangesloten vakman beoordeeld door de klant. Wie matig of onvoldoende scoort verdwijnt van de site.

Zoofy in de media