Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Loodgieter in Voorschoten gezocht (met spoed)?

Voor grote en kleine loodgietersklussen ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide netwerk van loodgieter in Voorschoten kunnen wij je snel in contact brengen met de juiste vakman voor jouw klus. Hoe? Simpel. Door gebruik te maken van onze website. 

Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Op basis van jouw postcode tonen we direct de tarieven die in de regio Voorschoten worden gehanteerd. Dit zijn doorgaans uurtarieven voor kleinere klussen.  Een vrijblijvende offerte kun je ook aanvragen voor grotere klussen waarbij de loodgieter meerdere uren mee bezig zal zijn. Denk aan het aanleggen van nieuwe leidingen voor een keuken die binnenkort geplaatst moet worden.  Onze erkende loodgieters helpen je wanneer je problemen hebt met gas of water. Voor problemen met de cv ketel of centrale verwarming schakel  je een van onze cv monteurs in.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af