Loodgieter Zevenkamp
239 recensies

Onze loodgieters in Zevenkamp staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Zevenkamp gezocht (met spoed)?

Ben je net een middagje met vrienden naar de Markthal geweest en pak je de metro naar huis toe. Eenmaal thuis zie je dat er een lekkage in de woonkamer is ontstaan. Hier zit je natuurlijk absoluut niet op te wachten. Regel snel een loodgieter in Zevenkamp!

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Rotterdam

De Loodgieters van Zoofy in Rotterdam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 239 recensies

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Super goede ervaring! Eric is vriendelijk, professioneel en stipt. Klus perfect uitgevoerd. Kan hem iedereen aanraden!

Een klant
maandag 21 januari 2019

Ik heb niets anders dan lof voor deze vakman, hij was op tijd en heeft zijn klus goed uitgevoerd, ik vond het een vakman.

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Helemaal top

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Eric kwam pas na de daarbinnen afgesproken tijd, maar had de klus binnen 10 minuten geklaard.

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Ja, de klus is geklaard, prima contact vóór hij bij mij kon zijn en toen hij er was belde hij mij weer dàt hij voor de deur stond. Elektriciteit werkt weer e hij nam ook de tijd om na te denken hoe hij het probleem op kon lossen: top!

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Top werk gedaan. Heel vriendelijk en snel werk geleverd. Heel erg tevreden

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

Zevenkamp en omgeving

Als je een loodgieter nodig hebt kun je deze boeken in Zevenkamp en in elke andere wijk in Rotterdam. In elk stadsdeel komt Zoofy bij je langs. We zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen dus ook helpen als er spoed is en zelfs in het weekend. Wij zijn niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. Wel de beste! 

Onze loodgieters zijn ook in andere wijken van Rotterdam beschikbaar. Zoals in de omliggende buurten van Zevenkamp. De wijken Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen, Prins Alexander, Schollevaar en Ommoord.Met een spoedklus hebben we binnen 20 minuten een loodgieter geregeld die bij je in Zevenkamp langskomt. Zo krijg je niet nog meer lelijke vlekken op je plafond. Vul je Zevenkampse postcode in en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk iemand bij je langskomt. Je hoeft dus niet onnodig te wachten en bent nooit geld kwijt aan voorrijkosten.

Al onze loodgieters zijn gespecialiseerde en vakkundige vakmannen. Na jouw probleem te hebben opgelost hoef je niet bang te zijn voor extra werk. Ze laten alles keurig netjes bij je achter. 

Heb je nou geen spoedklus, maar wil je wel graag dat er iemand de volgende dag bij je langskomt? Bij Zoofy is dat mogelijk. Wij zijn 24 uur per dag geopend. Geef de datum en tijd door waarop het jou het best uitkomt. Wij zorgen ervoor dat er iemand in Zevenkamp bij je langskomt om je probleem op te lossen. Vul je Zevenkampse postcode in en selecteer een loodgieter. Aan het aantal beoordelingen kan je zien hoe jouw gekozen loodgieter wordt beoordeeld. Elke loodgieter heeft ook zijn eigen foto, zodat je precies weet wie er straks in Zevenkamp bij je voor de deur staat. 

Bij elke loodgieter staan de prijzen online, zo weet je precies wat het gaat kosten per uur. Voor een aantal klussen hebben wij een vaste prijs en we kunnen vrijblijvend offertes voor je aanmaken.