Loodgieter Ommoord
239 recensies

Onze loodgieters in Ommoord staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Ommoord gezocht (met spoed)?

Voordat je naar de koopgoot gaat, zet je nog even snel een wasje aan. Als je terugkomt van een gezellig middagje shoppen, zie je dat je wasmachine niet meer afpompt. Hier zit je natuurlijk absoluut niet op te wachten! Gelukkig regel je simpel en snel een loodgieter in Ommoord!

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Rotterdam

De Loodgieters van Zoofy in Rotterdam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 239 recensies

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Super goede ervaring! Eric is vriendelijk, professioneel en stipt. Klus perfect uitgevoerd. Kan hem iedereen aanraden!

Een klant
maandag 21 januari 2019

Ik heb niets anders dan lof voor deze vakman, hij was op tijd en heeft zijn klus goed uitgevoerd, ik vond het een vakman.

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Helemaal top

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Eric kwam pas na de daarbinnen afgesproken tijd, maar had de klus binnen 10 minuten geklaard.

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Ja, de klus is geklaard, prima contact vóór hij bij mij kon zijn en toen hij er was belde hij mij weer dàt hij voor de deur stond. Elektriciteit werkt weer e hij nam ook de tijd om na te denken hoe hij het probleem op kon lossen: top!

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Top werk gedaan. Heel vriendelijk en snel werk geleverd. Heel erg tevreden

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben wij een loodgieter in Rotterdam?

Als je een loodgieter nodig hebt in Ommoord kunnen wij deze uiteraard voor je regelen. Wij hebben ook in andere delen van Rotterdam loodgieters. In elke wijk van Rotterdam kunnen wij een loodgieter langs laten komen. Onder andere in het centrum, IJsselmonde, Feijenoord, Prins Alexander, Overschie en Kralingen. Wij zijn 24/7 voor je beschikbaar en kunnen zelfs helpen bij spoed en in het weekend. Wij rekenen geen voorrijkosten.

Met een spoedklus heeft Zoofy binnen minuten een loodgieter voor je geregeld, die dezelfde dag nog bij je langskomt in Ommoord. Zo stapelt de was zich niet op! Vul je Ommoordse postcode en wij sturen zo snel mogelijk een loodgieter bij je langs. Je hoeft niet onnodig lang te wachten en bent geen extra geld kwijt aan voorrijkosten.  Onze loodgieters zijn zorgvuldige geselecteerde, vakkundige vakmannen. Nadat jouw probleem is opgelost, hoef je niet bang te zijn voor extra werk. Onze loodgieters laten alles keurig netjes bij je achter. 

Heb je geen spoedklus? Maar wil je wel graag dat jouw probleem wordt opgelost? Dan is dat mogelijk bij Zoofy. Wij zijn 24 uur per dag voor je geopend. Geef de datum en tijd door waarop het voor jou het beste uitkomt en wij regelen een vakman voor je. Via onze website heb je binnen twee minuten een afspraak gemaakt. Vul je Ommoordse postcode in en selecteer de gewenste loodgieter. Aan het aantal beoordelingen kun je zien hoe de gekozen vakman wordt beoordeeld. Elke vakman heeft ook zijn eigen foto, zo weet je precies wie er straks in Ommoord bij je voor de deur staat. 

Bij alle loodgieters zie je de tarieven online staan. Voor sommige klussen hebben wij een vaste prijs en we kunnen ook vrijblijvend een offerte voor je maken.