Loodgieter Lombardijen
169 recensies

Onze loodgieters in Lombardijen staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Lombardijen gezocht (met spoed)?

Heb je een nieuwe toiletpot aangeschaft en wil je hem direct aangesloten hebben? Geen probleem! Onze loodgieters in Lombardijen kunnen meteen je nieuwe toiletpot komen plaatsen.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Rotterdam

De Loodgieters van Zoofy in Rotterdam werden beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 169 recensies

Dijkhof
donderdag 21 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Verstaat zijn vak.Goed werk geleverd

Jean
woensdag 20 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Dik tevreden!

René
dinsdag 19 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Opgelost. Goede communicatie. Vamen.

Dylan
dinsdag 19 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Prima Foued ook een prima gozer snel en netjes gewerkt

Niels
zondag 17 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Eric heeft de klus netjes en snel gedaan. Daarnaast legt hij ook uit wat hij doet. Ook is hij - naast via de Zoofy site - mobiel heel goed bereikbaar, zodat je weet hoe laat hij komt (toch fijn). Hij is dus kundig en communicatief goed. Wij bevelen hem aan!

Paul
zondag 17 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Erg prettig en to the point. Ik was aan het werk en hij heeft snel en vakkundig het probleem opgelost

Jorien
donderdag 14 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Klus is snel en goed geklaard. Erg aardig en kundig.

Emma
woensdag 13 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Het was prima, bedankt

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Rotterdam?

Als je een loodgieter nodig hebt in Lombardijen, dan kan je die regelen in elke wijk en stadsdeel in Rotterdam. Onze loodgieters staan 24/7 voor je klaar en kunnen je met elke soort loodgietersklus helpen. Ook in andere wijken in Rotterdam zijn onze loodgieters te vinden, zoals onder andere in Blijdorp, Bloemhof, Zuidwijk, Pendrecht, Hillesluis, Vreewijk, Ijsselmonde,Ommoord, Hillegersberg, Overschie, Kralingen, Schiebroek en Prins Alexander.

Bij spoed hebben wij al binnen 20 minuten een loodgieter bij jou in de buurt geregeld. Heeft het eigenlijk geen haast en kan je nog wel een avondje wachten? Kies dan zelf oeen geschikte datum en tijd uit wanneer het voor jou het beste uitkomt. Plan een afspraak in en binnen een paar minuten heb je een afspraak. Zo hoef je een afspraak niet onnodig uit te stellen of een belangrijke afspraak te verzetten, je geeft alleen de datum en tijd aan wanneer het goed uitkomt voor jou.

Bij Zoofy werken we alleen samen met vakkundige en betrouwbare loodgieters. Zo kun je ook zelf kiezen welke loodgieter er bij jou langs mag komen. Er staat namelijk bij elke loodgieter een foto op onze website en zijn de beoordelingen van voorgaande klanten daar te vinden. Zo weet jij straks precies wie er voor je deur staat en wat je kan verwachten. Na de klus hoef je ook niet bang te zijn voor rommel, onze loodgieters laten alles schoon achter.

Naast het plaatsen van je nieuwe toiletpot kunnen onze loodgieters ook met allerlei andere klussen helpen. Zo kunnen zij ook een lekkage voor je opsporen en oplossen, maar ook het ontstoppen van bijvoorbeeld je riool of gootsteen, een lekkende kraan of gootsteen repareren. Daarnaast kunnen zij je ook helpen met het verleggen van een leiding of het aansluiten van een vaatwasser en nog veel meer. Heb je een specifieke loodgietersklus en staat deze niet in de lijst? Dan kan je ook een loodgieter per uur boeken in Lombardijen. Bij de omschrijving zet je dan wat er precies gedaan moet worden, zodat je gewoon geholpen kan worden door ons. Lukt het toch niet helemaal om een klus in te plannen, dan staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar om je hiermee te helpen!

We hanteren bij Zoofy voordelige tarieven en je zult bij ons nooit voorrijkosten hoeven te betalen. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.