Loodgieter IJsselmonde
169 recensies

Onze loodgieters in IJsselmonde staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in IJsselmonde gezocht (met spoed)?

Moet er een nieuwe pijpleiding gemonteerd worden, maar weet jij niet waar je moet beginnen? Heel begrijpelijk, want niet iedereen heeft natuurlijk standaard koppelingen, klemmen, schroeven, bouten, cement en oplosmiddelen in huis liggen. Daarnaast is het begrijpelijk dat je niet beheerst over technieken zoals lassen en solderen. Gelukkig hebben wij goede loodgieters in IJsselmonde bij Zoofy, die je kunnen helpen met het monteren van de pijpleiding.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Rotterdam

De Loodgieters van Zoofy in Rotterdam werden beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 169 recensies

Dijkhof
donderdag 21 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Verstaat zijn vak.Goed werk geleverd

Jean
woensdag 20 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Dik tevreden!

René
dinsdag 19 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Opgelost. Goede communicatie. Vamen.

Dylan
dinsdag 19 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Prima Foued ook een prima gozer snel en netjes gewerkt

Niels
zondag 17 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Eric heeft de klus netjes en snel gedaan. Daarnaast legt hij ook uit wat hij doet. Ook is hij - naast via de Zoofy site - mobiel heel goed bereikbaar, zodat je weet hoe laat hij komt (toch fijn). Hij is dus kundig en communicatief goed. Wij bevelen hem aan!

Paul
zondag 17 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Erg prettig en to the point. Ik was aan het werk en hij heeft snel en vakkundig het probleem opgelost

Jorien
donderdag 14 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Klus is snel en goed geklaard. Erg aardig en kundig.

Emma
woensdag 13 februari 2019, Zoofy.Models.GetTask

Het was prima, bedankt

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

Loodgieters in IJsselmonde?

Onze loodgieters staan graag voor jou klaar of je nou in Oud-Ijsselmonde, Groot-Ijselmonde, Beverwaard of Lombardijen woont. De loodgieter kan je helpen met elke soort loodgietersklus in elke wijk of stadsdeel van Rotterdam. De loodgieters zijn ook te vinden in andere wijken, zoals Dijkzigt, Bospolder, Schieveen, Liskwartier, Terbregge, Stuisenburg en Kop van Zuid.

Bij spoed hebben wij al binnen 20 minuten een vakman in Rotterdam Ijsselmonde geregeld.  Maar heb je vandaag al een verjaardag op de agenda staan? Geen probleem! Dan plan je de afspraak op een ander gewenst moment van de week. Kies dan zelf op een geschikte datum en tijd waarop de door jou gekozen vakman langs kan komen. Ideaal, want zo hoef je niet onnodig een belangrijke afspraak te verzetten. Je geeft gewoon een tijdstip en datum door die voor jou goed uitkomen.

Bij Zoofy kijken wij nauwkeurig naar de beoordeling van de klant, waardoor er alleen gewerkt wordt door de meest vakkundige en betrouwbare  loodgieters. Tijdens het maken van een afspraak op de door jou gewenste datum en tijd, kun je ook nog zelf de loodgieter kiezen. Elke vakman heeft een foto en een beoordeling op onze site staan, zodat jij straks precies weet wie er bij jou voor de deur zal staan. Onze loodgieters voeren volledige klussen uit en zullen je huis netjes achterlaten. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een grote rommel achteraf.

Is de klus goed afgerond, maar heb je nog meer klussen waar je tegenop ziet? Dan staan onze vakmannen uiteraard ook graag voor je klaar. De loodgieter kan je bijvoorbeeld ook helpen met je verwarmingssysteem, water- en afvoersysteem, koelsysteem of geiser. Hij kan je uiteraard ook helpen met het plaatsen van sanitair, een vaatwasser of wasmachine. Ook wanneer je een specifieke klus hebt, die niet tussen de lijst met klussen staat, helpen wij je graag verder. Je kunt dan een loodgieter per uur boeken in Ijsselmonde en een beschrijving van de klus geven.  De loodgieter neemt voor de klus zijn eigen hand- en elektrische gereedschap mee. Daarnaast kan de loodgieter ook voor materiaal zorgen, zoals verbindingsstukken, fittingen of pijpleidingen. Kortom, jij hoeft je verder nergens zorgen over te maken. Lukt het niet helemaal met het maken van een klus-afspraak online, dan helpen wij je graag telefonisch verder. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar!

Bij Zoofy kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Wij hanteren een voordelig tarief inclusief BTW en rekenen geen voorrijkosten. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om van te voren een offerte aan te vragen.  Je kan nadat de klus geklaard is ervoor kiezen om het bedrag via Ideal over te maken, maar wil je liever meteen betalen? Dan heb je de mogelijkheid om dit contant af te rekenen. Veel vakmannen beschikken ook over een pinautomaat, waardoor je ook gemakkelijk het bedrag kunt pinnen.