Loodgieter IJsselmonde
273 recensies

Onze loodgieters in IJsselmonde staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 18 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in IJsselmonde gezocht (met spoed)?

Moet er een nieuwe pijpleiding gemonteerd worden, maar weet jij niet waar je moet beginnen? Heel begrijpelijk, want niet iedereen heeft natuurlijk standaard koppelingen, klemmen, schroeven, bouten, cement en oplosmiddelen in huis liggen. Daarnaast is het begrijpelijk dat je niet beheerst over technieken zoals lassen en solderen. Gelukkig hebben wij goede loodgieters in IJsselmonde bij Zoofy, die je kunnen helpen met het monteren van de pijpleiding.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Rotterdam

De Loodgieters van Zoofy in Rotterdam werden beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 273 recensies

Jesper
zaterdag 15 juni 2019, Radiator verwijderen

Eric heeft goed werk geleverd en was vlot klaar. Verder erg vriendelijk in de omgang en duidelijke communicatie.

Léon
dinsdag 11 juni 2019, Installeren / Vervangen Sanitair

Op een fijne manier geholpen, sympathieke kerel, beide klussen zijn uitstekend verricht!

Hans
vrijdag 31 mei 2019, Sanibroyeur verstopt / kapot

Op tijd, vriendelijk, behulpzaam en kundig.

Lennart
dinsdag 28 mei 2019, Lekkage in badkamer oplossen

Het probleem werd snel gevonden, met duidelijke uitleg en advies.

Heilco
zaterdag 25 mei 2019, Loodgieter per uur

Prima eindresultaat. Vriendelijke vakman. Komt op tijd.

Santa
woensdag 22 mei 2019, Vaatwasser aansluiten / inbouwen

Klantvriendelijk.Hij heeft het vakkundig gedaan.

Mike
donderdag 16 mei 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Goed in oplossingen gedacht; klus was snel geklaard!

Colin
woensdag 8 mei 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Aardige man, goed overleg.

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

Loodgieters in IJsselmonde?

Onze loodgieters staan graag voor jou klaar of je nou in Oud-Ijsselmonde, Groot-Ijselmonde, Beverwaard of Lombardijen woont. De loodgieter kan je helpen met elke soort loodgietersklus in elke wijk of stadsdeel van Rotterdam. De loodgieters zijn ook te vinden in andere wijken, zoals Dijkzigt, Bospolder, Schieveen, Liskwartier, Terbregge, Stuisenburg en Kop van Zuid.

Bij spoed hebben wij al binnen 20 minuten een vakman in Rotterdam Ijsselmonde geregeld.  Maar heb je vandaag al een verjaardag op de agenda staan? Geen probleem! Dan plan je de afspraak op een ander gewenst moment van de week. Kies dan zelf op een geschikte datum en tijd waarop de door jou gekozen vakman langs kan komen. Ideaal, want zo hoef je niet onnodig een belangrijke afspraak te verzetten. Je geeft gewoon een tijdstip en datum door die voor jou goed uitkomen.

Bij Zoofy kijken wij nauwkeurig naar de beoordeling van de klant, waardoor er alleen gewerkt wordt door de meest vakkundige en betrouwbare  loodgieters. Tijdens het maken van een afspraak op de door jou gewenste datum en tijd, kun je ook nog zelf de loodgieter kiezen. Elke vakman heeft een foto en een beoordeling op onze site staan, zodat jij straks precies weet wie er bij jou voor de deur zal staan. Onze loodgieters voeren volledige klussen uit en zullen je huis netjes achterlaten. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een grote rommel achteraf.

Is de klus goed afgerond, maar heb je nog meer klussen waar je tegenop ziet? Dan staan onze vakmannen uiteraard ook graag voor je klaar. De loodgieter kan je bijvoorbeeld ook helpen met je verwarmingssysteem, water- en afvoersysteem, koelsysteem of geiser. Hij kan je uiteraard ook helpen met het plaatsen van sanitair, een vaatwasser of wasmachine. Ook wanneer je een specifieke klus hebt, die niet tussen de lijst met klussen staat, helpen wij je graag verder. Je kunt dan een loodgieter per uur boeken in Ijsselmonde en een beschrijving van de klus geven.  De loodgieter neemt voor de klus zijn eigen hand- en elektrische gereedschap mee. Daarnaast kan de loodgieter ook voor materiaal zorgen, zoals verbindingsstukken, fittingen of pijpleidingen. Kortom, jij hoeft je verder nergens zorgen over te maken. Lukt het niet helemaal met het maken van een klus-afspraak online, dan helpen wij je graag telefonisch verder. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar!

Bij Zoofy kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Wij hanteren een voordelig tarief inclusief BTW en rekenen geen voorrijkosten. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om van te voren een offerte aan te vragen.  Je kan nadat de klus geklaard is ervoor kiezen om het bedrag via Ideal over te maken, maar wil je liever meteen betalen? Dan heb je de mogelijkheid om dit contant af te rekenen. Veel vakmannen beschikken ook over een pinautomaat, waardoor je ook gemakkelijk het bedrag kunt pinnen.