Loodgieter Hillesluis
239 recensies

Onze loodgieters in Hillesluis staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Hillesluis gezocht (met spoed)?

Na jaren met de hand afwassen heb je toch besloten om een vaatwasser te nemen. Eindelijk al die vaat niet meer met de hand, maar lekker makkelijk in de vaatwasser. Maar laat het nou net zo zijn dat je niet heel veel verstand hebt van het aansluiten van een vaatwasser. Geen probleem! Regel snel via Zoofy een loodgieter in Hillesluis.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Rotterdam

De Loodgieters van Zoofy in Rotterdam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 239 recensies

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Super goede ervaring! Eric is vriendelijk, professioneel en stipt. Klus perfect uitgevoerd. Kan hem iedereen aanraden!

Een klant
maandag 21 januari 2019

Ik heb niets anders dan lof voor deze vakman, hij was op tijd en heeft zijn klus goed uitgevoerd, ik vond het een vakman.

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Helemaal top

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Eric kwam pas na de daarbinnen afgesproken tijd, maar had de klus binnen 10 minuten geklaard.

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Ja, de klus is geklaard, prima contact vóór hij bij mij kon zijn en toen hij er was belde hij mij weer dàt hij voor de deur stond. Elektriciteit werkt weer e hij nam ook de tijd om na te denken hoe hij het probleem op kon lossen: top!

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Top werk gedaan. Heel vriendelijk en snel werk geleverd. Heel erg tevreden

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken komen de loodgieters?

Heb je een loodgieter nodig in Hillesluis? Dit kan Zoofy zeker voor je regelen! Wij kunnen ook vakmannen regelen in andere wijken in Rotterdam. Onder andere komen onze vakmannen in Feijenoord, Bloemhof, Sportdorp, Kop van Zuid, Zuidplein  en IJsselmonde. Wij zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen met spoed helpen en zelfs in het weekend.

Wil jij vandaag nog de vaatwasser hebben aangesloten? Dan is dit geen probleem, binnen 20 minuten hebben wij een loodgieter geregeld. De loodgieter komt dezelfde dag nog bij je langs in Hillesluis. Onnodig wachten is dus niet nodig en je bent nooit extra geld kwijt aan voorrijkosten. Onze loodgieters zijn zorgvuldig geselecteerde betrouwbare en vakkundige vakmannen. Nadat jouw probleem is opgelost hoef je niet bang te zijn voor extra werk.

Heb je geen spoedklus, maar wil je wel graag dat je probleem wordt opgelost? Bij Zoofy is dat mogelijk! Wij zijn namelijk uur per dag geopend voor je! Geef de datum en tijd door waarop het jou het beste uitkomt. Via onze website heb je binnen 2 minuten een afspraak gemaakt. Vul je Hillesluise postcode in en selecteer een vakman. Aan het aantal beoordelingen zie je hoe jouw gekozen loodgieter wordt beoordeeld. Elke vakman heeft ook zijn eigen foto, zo weet je precies wie er straks in Hillesluis bij je voor de deur staat. 

Bij elke loodgieter zie je de tarieven online staan. Voor een aantal klussen hebben wij een vaste prijs en we kunnen altijd vrijblijvend een offerte voor je aanvragen. Wanneer je geen contant geld in huis hebt, kun je het bedrag ook gemakkelijk via iDeal overmaken. Sommige loodgieters hebben een pinautomaat voor je meegenomen.