Loodgieter Charlois
239 recensies

Onze loodgieters in Charlois staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Charlois gezocht (met spoed)?

Heb je een nieuw gasfornuis gekocht en wil je meteen de keuken induiken en heerlijk gaan koken? Geen probleem! Onze loodgieters in Charlois kunnen meteen je nieuwe gasfornuis aansluiten.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Rotterdam

De Loodgieters van Zoofy in Rotterdam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 239 recensies

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Super goede ervaring! Eric is vriendelijk, professioneel en stipt. Klus perfect uitgevoerd. Kan hem iedereen aanraden!

Een klant
maandag 21 januari 2019

Ik heb niets anders dan lof voor deze vakman, hij was op tijd en heeft zijn klus goed uitgevoerd, ik vond het een vakman.

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Helemaal top

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Eric kwam pas na de daarbinnen afgesproken tijd, maar had de klus binnen 10 minuten geklaard.

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Ja, de klus is geklaard, prima contact vóór hij bij mij kon zijn en toen hij er was belde hij mij weer dàt hij voor de deur stond. Elektriciteit werkt weer e hij nam ook de tijd om na te denken hoe hij het probleem op kon lossen: top!

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Top werk gedaan. Heel vriendelijk en snel werk geleverd. Heel erg tevreden

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Rotterdam?

Onze loodgieters staan 24/7 voor je klaar en kunnen je met elke soort loodgietersklus helpen. Ook in andere wijken in Rotterdam zijn onze loodgieters te vinden, zoals onder andere in Lombardijen, Blijdorp, Zuidwijk, Kralingen, Hillesluis, Spangen, Vreewijk, Ijsselmonde,Ommoord, Hillegersberg, Overschie, Bloemhof, Schiebroek, Prins Alexander en Pendrecht.

Bij spoed hebben wij al binnen 20 minuten een loodgieter bij jou in de buurt geregeld. Heeft het toch geen haast en kan je nog wel een avondje wachten? Vul dan zelf een geschikte datum en tijd in wanneer het voor jou het beste uitkomt. Binnen een paar minuten heb je een afspraak gepland staan! Zo hoef je een afspraak niet onnodig uit te stellen of een belangrijke afspraak te verzetten, je geeft alleen de datum en tijd aan wanneer het goed uitkomt voor jou.

Bij Zoofy werken we alleen samen met de meest vakkundige en betrouwbare loodgieters. Zo kun je ook zelf kiezen welke loodgieter er bij jou langs mag komen, op Zoofy.nl staat namelijk bij elke loodgieter een foto. Ook zijn beoordelingen van voorgaande klanten daar te vinden. Zo weet jij straks precies wie er voor je neus staat en wat je precies kan verwachten. Na de klus hoef je ook niet bang te zijn voor rommel, onze loodgieters laten alles netjes achter.

Naast het aansluiten van je nieuwe gasfornuis kunnen onze loodgieters je ook met allerlei andere klussen helpen. Zo kunnen zij ook een lekkage voor je opsporen en oplossen, maar ook het ontstoppen van bijvoorbeeld je gootsteen of riool, een lekkende kraan of gootsteen repareren of een radiator (ver)plaatsen. Daarnaast kunnen zij je ook helpen met het installeren van sanitair of het aansluiten van een vaatwasser en nog veel meer. Heb je een specifieke loodgietersklus en staat deze niet in de lijst? Dan kan je ook een loodgieter per uur boeken in Charlois. Bij de omschrijving zet je dan wat er precies gedaan moet worden, zodat je gemakkelijk geholpen wordt. Lukt het toch niet helemaal om een klus in te plannen, dan staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar om je hierbij een te helpen!

We hanteren bij Zoofy voordelige tarieven en je zult bij ons nooit voorrijkosten hoeven te betalen. Daarnaast heb je ook vrijblijvend de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Je kan nadat de klus geklaard is ervoor kiezen om contant te betalen of het bedrag via iDeal over te boeken. Heb je geen contant geld in huis, maar wil je wel het liefst meteen je rekening betalen? Geen probleem, want veel van onze loodgieters nemen zelfs een pinautomaat voor je mee, om het je gemakkelijker te maken.