Loodgieter Blijdorp
239 recensies

Onze loodgieters in Blijdorp staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Blijdorp gezocht (met spoed)?

Heb je net een nieuwe radiator aangeschaft en wil je vanavond er lekker warm bij zitten? Geen probleem! Onze loodgieters uit Blijdorp kunnen meteen je nieuwe radiator komen aansluiten.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Rotterdam

De Loodgieters van Zoofy in Rotterdam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 239 recensies

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Super goede ervaring! Eric is vriendelijk, professioneel en stipt. Klus perfect uitgevoerd. Kan hem iedereen aanraden!

Een klant
maandag 21 januari 2019

Ik heb niets anders dan lof voor deze vakman, hij was op tijd en heeft zijn klus goed uitgevoerd, ik vond het een vakman.

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Helemaal top

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Eric kwam pas na de daarbinnen afgesproken tijd, maar had de klus binnen 10 minuten geklaard.

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Ja, de klus is geklaard, prima contact vóór hij bij mij kon zijn en toen hij er was belde hij mij weer dàt hij voor de deur stond. Elektriciteit werkt weer e hij nam ook de tijd om na te denken hoe hij het probleem op kon lossen: top!

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Top werk gedaan. Heel vriendelijk en snel werk geleverd. Heel erg tevreden

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Rotterdam?

Als je een loodgieter nodig hebt in Blijdorp, dan kan je die regelen in elke wijk of stadsdeel in Rotterdam. Onze loodgieters staan 24/7 voor je klaar en kunnen je met elke soort loodgietersklus helpen. Ook in andere wijken in Rotterdam zijn onze loodgieters te vinden. Onder andere in Bloemhof, Ommoord, Vreewijk, Ijsselmonde, Hillegersberg, Overschie, Kralingen, Crooswijk en Prins Alexander. 

Bij spoed hebben wij al binnen 20 minuten een loodgieter bij jou in de buurt van Blijdorp geregeld. Heeft het geen haast en kan je nog wel een avond wachten? Dan kies je zelf op Zoofy.nl een geschikte datum en tijd uit wanneer het jou het beste uitkomt. Vul je Blijdorpse postcode in en binnen een paar minuten heb je een afspraak in je agenda staan. Zo hoef je het niet onnodig lang uit te stellen of een belangrijke afspraak te verzetten, je geeft alleen de gewenste tijd aan.

Bij Zoofy werken we alleen samen met de meest vakkundige en betrouwbare loodgieters. Zo kun je zelf kiezen welke loodgieter er bij jou langs mag komen. Er staat bij elke loodgieter een foto en beoordelingen van voorgaande tevreden klanten. Zodat jij straks precies weet wie er voor je neus staat en wat je kan verwachten. Na de klus hoef je ook niet bang te zijn voor rommel, onze loodgieters laten alles keurig netjes achter.

Naast het aansluiten van je nieuwe radiator kunnen onze loodgieters ook met allerlei andere klussen helpen. Zo kunnen zij een lekkage voor je opsporen en oplossen, maar ook het ontstoppen van bijvoorbeeld je afvoer of gootsteen, een lekkende gootsteen of kraan repareren. Daarnaast kunnen zij je ook helpen met het verleggen van een leiding of het aansluiten van een gasfornuis. En natuurlijk nog veel meer. Heb je een specifieke loodgietersklus en staat deze niet in de lijst? Dan kan je ook een loodgieter per uur boeken in Blijdorp. Bij de omschrijving zet je dan wat er precies gedaan moet worden. Lukt het toch niet helemaal met een klus inplannen dan staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar om je een handje te helpen.

Wij hanteren bij Zoofy voordelige tarieven inclusief BTW. Daarnaast zal je nooit voorrijkosten hoeven te betalen. Ook is er altijd de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Je kan, nadat de klus geklaard is, ervoor kiezen om contant te betalen of het bedrag via iDeal over te maken. Heb je geen contant geld in huis, maar betaal je het liefst meteen je rekening? Geen paniek, want veel van onze loodgieters nemen zelfs voor het gemak een pinapparaat mee!