Loodgieter Beverwaard
239 recensies

Onze loodgieters in Beverwaard staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Beverwaard gezocht (met spoed)?

Ben je net lekker een hapje gaan eten bij de Markthallen, zie je dat de hele vaatwasser is overstroomd. Hier zit je absoluut niet op te wachten! Regel dan snel via Zoofy een loodgieter in Beverwaard.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Rotterdam

De Loodgieters van Zoofy in Rotterdam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 239 recensies

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Super goede ervaring! Eric is vriendelijk, professioneel en stipt. Klus perfect uitgevoerd. Kan hem iedereen aanraden!

Een klant
maandag 21 januari 2019

Ik heb niets anders dan lof voor deze vakman, hij was op tijd en heeft zijn klus goed uitgevoerd, ik vond het een vakman.

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Helemaal top

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Eric kwam pas na de daarbinnen afgesproken tijd, maar had de klus binnen 10 minuten geklaard.

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Ja, de klus is geklaard, prima contact vóór hij bij mij kon zijn en toen hij er was belde hij mij weer dàt hij voor de deur stond. Elektriciteit werkt weer e hij nam ook de tijd om na te denken hoe hij het probleem op kon lossen: top!

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Top werk gedaan. Heel vriendelijk en snel werk geleverd. Heel erg tevreden

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Beverwaard?

Als je een loodgieter nodig hebt in Beverwaard kunnen wij deze uiteraard voor je regelen. Zoofy heeft ook in andere delen van Rotterdam loodgieters. Overal in Rotterdam kunnen onze loodgieters komen. Onder andere komen ze in Zevenkamp, Spangen, Zuid Wijk, Blijdorp en Vreewijk. Wij zijn 24/7 voor je beschikbaar en kunnen je helpen bij spoed en zelfs in het weekend.

Met een spoedklusje hebben wij binnen 20 minuten een loodgieter voor je geregeld die dezelfde dag nog bij je langskomt. Zo krijg je geen stapels borden die moeten worden afgewassen. Vul je postcode in en wij sturen een loodgieter langs die jouw buurt goed kent. Je hoeft niet onnodig lang te wachten en bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten. Nadat onze loodgieter bij je langs is geweest, hoef je niet bang te zijn voor extra werk. Onze zorgvuldig geselecteerde vakmannen laten alles keurig netjes bij je achter.

Heb je nou geen spoedklus, maar zou je het probleem wel graag opgelost willen hebben? Bij Zoofy is dat mogelijk! Wij zijn namelijk 24/7 voor je geopend. Geef de datum en tijd door wanneer het jou het beste uitkomt. Wij regelen een loodgieter die op dat tijdstip bij u langs kan komen. Binnen 2 minuten heb je een afspraak gemaakt bij ons op de website. Vul je Beverwaardse postcode in en selecteer een loodgieter. Bij elke loodgieter zie je beoordelingen en zo zie je precies hoe jouw loodgieter wordt beoordeeld. Elke loodgieter heeft ook zijn eigen foto en weet je precies wie er straks in Beverwaard bij je voor de deur staat.

Van alle loodgieters zie je de tarieven online staan. We hebben voor een aantal klussen vaste prijzen en we kunnen ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer je geen contant geld in huis hebt, is dit geen probleem. Je kunt het bedrag ook gemakkelijk overmaken via iDeal. Sommige loodgieters zijn ook in het bezit van een pinautomaat, zo kun je direct pinnen aan de deur.