Loodgieter Maarssen
18 recensies

Onze loodgieters in Maarssen staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 216 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Maarssen gezocht (met spoed)?

Door de leiding geboord en spuit het water uit de muur. Dan regel je via onze website snel een loodgieter uit Maarssen en omgeving die snel ter plaatse is. In het geval van spoed vaak nog dezelfde dag. 

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Maarssen

De Loodgieters van Zoofy in Maarssen werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 18 recensies

Julian
vrijdag 12 juli 2019, Afvoer aansluiten

Top gedaan, in een mun van tijd, servicegericht en kwam netjes afspraken na.

Maarten
donderdag 11 juli 2019, Gootsteen / afvoer verstopping

Snel, vriendelijk, vakbekwaam

Enrico
zondag 5 mei 2019, Kraan plaatsen / vervangen

De dag voor de afspraak werd deze telefonisch bevestigd, super. Ondanks het niet bekend zijn met de thermosstaatkraan die wij hebben is het probleem opgelost. Super service, aardige, nette en fijne vakman! Nogmaals dank!

Theo
donderdag 28 februari 2019, Afvoer aansluiten

Helemaal in orde.

Hemker
zaterdag 16 februari 2019, Gaslekkage oplossen

Vriendelijk , snel en netjes. Prima

Abel
dinsdag 29 januari 2019, Gootsteen / afvoer verstopping

Niets dan lof voor vakman Frank. Hij kwam langs voor enkel een verstopte gootsteen maar heeft een zeer ernstige verstopping weten te verhelpen. Tussendoor leuk gebabbeld. Ik zou bijna willen dat ik weer een reden had om hem uit te nodigen. Zonder gekkigheid, Frank is een held!

Marleen
dinsdag 9 oktober 2018, Wasmachine aansluiten

Ben uitermate tevreden met de werkzaamheden die Yavuz heeft uitgevoerd. Hij is zeer klantvriendelijk en servicegericht. Ik kon het waarderen dat hij vooraf telefonisch contact opnam om zijn komst te melden. Bedankt

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

Ook voor minder urgente klussen kun je 24 uur per dag bij ons terecht. Onze loodgieters zijn specialisten in al het loodgieterswerk. Met veel plezier helpen ze je bij het installeren van een nieuwe kraan of leidingwerk voor de nieuwe keuken. Ook in het geval van een verstopping staan wij voor je klaar en helpen wij je bij het vinden van een  expert.  Een loodgieter die zich bij ons wilt aansluiten heeft meerdere jaren ervaring nodig. Ook houden wij het geleverde werk goed in de gaten aan de hand van reviews van klanten. Na elke klus wordt elke vakman beoordeeld. Zo weten we zeker dat wel alleen professionele loodgieters in ons bestand hebben staan.  Welke tarieven rekenen onze loodgieters uit de omgeving van Maarssen? Dat tonen we aan de hand van jouw postcode. Zo ben je voordat jij je aanvraag plaats al op de hoogte van de prijzen. Is jouw aanvraag opgepakt dan kun je altijd direct contact opnemen met de loodgieter die komt helpen. Dat is handig als je de klus wat gedetailleerder wilt bespreken.  Is de klus afgerond en ben je tevreden? Dan maakt de loodgieter meestal direct een factuur aan op zijn telefoon. Deze ontvang je per mail. Betalen kan heel makkelijk. Wij gebruiken daarvoor Tikke en iDeal. Wil je liever gewoon overmaken. Dat kan natuurlijk ook.  Mocht je nog vragen hebben dan is onze klantenservice 7 dagen per week bereikbaar.