Loodgieter Leidschendam
13 recensies

Onze loodgieters in Leidschendam staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Leidschendam gezocht (met spoed)?

Direct een afspraak maken met een loodgieter uit Leidschendam? Gebruik daar voor onze website. Plaats 24 uur per dag 7 dagen per week een aanvraag en een goede loodgieter hebben wij zo voor je gevonden. 

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Leidschendam

De Loodgieters van Zoofy in Leidschendam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 13 recensies

Een klant
maandag 24 december 2018

Is gewoon goed vakman, die afspraken nakomt

Een klant
maandag 24 september 2018

prima vaknan

Een klant
vrijdag 7 september 2018

Ingmar heeft iedere keer alles uitgelegd en daar was ik blij mee.

Een klant
donderdag 6 september 2018

Verstaat zijn vak,heeft een klantvriendelijke opstelling. Jammer dat hij naliet om over de geiser uitleg te geven. Ik kom er wel uit als techneut

Een klant
vrijdag 31 augustus 2018

Ingmar is geweldig in alle opzichten ! Heeft goed inzicht in waar hij mee bezig is. Hij legt rustig uit war de fout zit. En hij gaat aan het werk. Met de medeling als u nog vragen heeft hoor ik het graag! Een fijne man in de omgang en zijn werk doet geweldig.

Een klant
woensdag 29 augustus 2018

Snel en vakkundig

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

Omgeving Leidschendam

Onze loodgieters komen allen uit de omgeving van Leidschendam en regio Den Haag. Dat betekent dat er vrijwel altijd iemand al bij jou in de buurt is. Dat is handig in het geval van spoed. Bij een acute lekkage is het natuurlijk noodzaak dat er dezelfde dag nog iemand ter plaatse is. Vaak wil je dat ook wanneer je WC is verstopt.  Voor ons is dat geen probleem.

Doe een spoedaanvraag en je weet binnen 20 minuten welke loodgieter bij jou langskomt.  Voor het repareren van een lekkende kraan heb je wellicht minder haast. In dat geval selecteer je zelf de tijd en datum waarop je geholpen wilt worden. Wij gaan daarna voor je aan de slag. 

De vakmannen uit de regio Leidschendam met wie wij werken hebben stuk voor stuk meerdere jaren ervaring. Wij zien er na elke klus op toe dat het werk goed wordt uitgevoerd. Onze klanten helpen daar aan mee door na afloop een beoordelingsformulier in te vullen. Klanttevredenheid kunnen wij op die manier goed meten.  Loodgieters zijn gespecialiseerd in alle water en gas gerelateerde klussen. Maar ook bij problemen met de cv ketel of centrale verwarming kunnen wij je in de omgeving van Leidschendam goed helpen. Daarvoor schakel je via ons een cv monteurs in.