Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Loodgieter in Landgraaf gezocht (met spoed)?

Je hebt lekker weekend, en nadat je lekker bent uitgeslapen, wil je gaan douchen. Eenmaal lekker onder de douche, zie je dat de vloer helemaal nat is geworden. Waarschijnlijk een lekkende douchebak. Dit probleem wil je wel snel verholpen hebben. Gelukkig regel je snel via Zoofy een loodgieter, die je dezelfde dag nog komt helpen in Landgraaf.

Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken hebben wij loodgieters in Landgraaf?

In elke wijk van Landgraaf kunnen wij loodgieters laten langskomen. Zo ook in Oud Nieuwenhagen, Lauradorp, Waubach, Mijnbuurt, Parkheide en Kakert. Wij kunnen overal een loodgieter bij je langs laten komen. Wij zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen ook helpen met spoed en zelfs in het weekend!

Met een spoedklus hebben wij binnen 20 minuten een loodgieter gevonden die je dezelfde dag nog komt helpen. Zo kan je vanavond weer lekker douchen. Vul je Landgraafse postcode in en wij sturen een loodgieter bij je langs. Zo hoef je niet onnodig lang te wachten en je bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten. Onze loodgieters zijn allemaal zorgvuldig geselecteerde vakmannen. Nadat de gekozen vakman is langsgeweest, hoef je niet bang te zijn voor extra werk. Ze laten alles keurig netjes bij je achter.

Heb je nou geen spoedklus, maar wil je wel graag dat jouw probleem wordt opgelost? Dan is dat ook mogelijk via Zoofy.nl. Selecteer de datum en tijd waarop het jou het beste uitkomt en wij zorgen ervoor dat er iemand is. Via onze website kun je gemakkelijk zelf een afspraak inplannen. Vul je Landgraafse postcode in en selecteer een klus. 

Bij elke loodgieter staan de tarieven online. Voor een aantal klussen hebben wij een vaste prijs en we kunnen ook vrijblijvend een offerte voor je maken. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af