Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Loodgieter in Heerhugowaard.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in Heerhugowaard.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! šŸ˜€

Top loodgieterklussen


Alle loodgieterklussen

Zoek je loodgieterklus

Loodgieter uit Heerhugowaard komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  loodgieters

4.4/5 sterren gebaseerd op 278 reviews

Werner Birekoven

Willem Clots

Martin Stammes

Mark Jonker

Loodgieter Heerhugowaard gezocht (met spoed)?

Een binnenzwembad is natuurlijk altijd leuk, maar het wordt heel snel minder als deze door een lekkage is gecreƫerd. Gelukkig regel je via Zoofy.nl snel en voordelig een vakkundige loodgieter in Heerhugowaard en omgeving! Ook wanneer je geen last hebt van lekkages, maar er juist leidingen verstopt zitten of je gewoon je nieuwe douche wilt laten aansluiten, zijn wij 24/7 bereikbaar om je te helpen!

Als je je postcode en het probleem hebt ingevoerd, kan je direct aangeven wanneer je wilt dat een van onze vakmannen bij je langskomt. Als je vandaag nog een loodgieter op de stoep wilt hebben staan, regelen wij met een spoedklus binnen 20 minuten een afspraak met een loodgieter voor je! Ook wanneer er iets minder haast bij is, en je bijvoorbeeld een afspraak voor de volgende dag wilt maken, hebben wij dit binnen een uur voor je geregeld. Doordat alle tarieven overzichtelijk inclusief BTW op de site vermeld staan en wij geen voorrijkosten rekenen, kan je altijd goed inschatten wat je klus ongeveer zal gaan kosten.

Al onze loodgieters zijn geselecteerd op hun vakkundigheid en betrouwbaarheid; zo weet je zeker dat je achteraf geen nare verrassingen krijgt! Omdat we best begrijpen dat je ons hierover misschien niet 100% op ons woord gelooft, kan je van elke vakman zien hoe hij door eerdere klanten is beoordeeld. Ook staat er van elke vakman een foto op de website: dan weet je wie er bij je voor de deur zal staan!

Wanneer de loodgieter alle klussen naar tevredenheid bij je heeft afgerond, is het aan jou hoe je de factuur wenst te betalen. Je kan altijd direct bij de vakman afrekenen; dit kan altijd contant, en vaak hebben de vakmannen ook een mobiel pinapparaat bij zich. Geen pinapparaat aanwezig, of even je portemonnee niet bij de hand? Geen probleem! Je krijgt van ons per e-mail een digitale factuur toegestuurd, die je vervolgens via iDeal kunt betalen - dan zorgen wij dat je geld bij de vakman terechtkomt!

In welke wijken hebben we loodgieters in Heerhugowaard

Waar je ook woont in Heerhugowaard; het maakt onze vakmannen helemaal niks uit. Of je nu in de Bomenwijk, Schrijverswijk, Butterhuizen, Planetenwijk of een dorp als De Noord, Veenhuizen of Broekhorn woont: onze loodgieters bieden overal in regio Heerhugowaard dezelfde vakkundige service voor dezelfde vriendelijke prijs!

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.