Je locatie

  Kies je klus

  Wanneer hulp?

  Boek je vakman

  Je zoekt een Loodgieter in Den Haag.

  We helpen je daar graag mee!

  Online bestellen (in 30sec)

  - Of ff bellen? -

  Telefonisch contact

  De gemiddelde beoordeling van onze  loodgieters

  4.6/5 sterren gebaseerd op 543 reviews

  Jimmy Peperkamp

  Roderick Godie

  Hans Duivenvoorden

  Mickel van der Wielen

  Loodgieter Den Haag gezocht (met spoed)?

  Een lekkage kan veel schade veroorzaken. Zowel voor jezelf als voor je (onder)buurman. Of het nu de badkamer of de keuken is, onze loodgieters kunnen de lekkage opsporen en oplossen. We beperken de schade.

  Sommige lekkages wil je snel verholpen hebben. Bij zoofy.nl is dat geen enkel probleem! We zijn namelijk 24 uur per dag voor je bereikbaar en helpen je graag uit de brand. Al binnen 20 minuten hebben we een loodgieter naar je toe gestuurd. Een lekkage die niet perse schade aanbrengt de volgende dag laten oplossen? Maak een afspraak via de site. Met je postcode zie je welke vakmannen er in Den Haag aanwezig zijn. Door middel van fotos en beoordelingen kun je jouw favoriet uitkiezen.

  De loodgieters zijn geselecteerde vakmannen. Elke klus verhelpen ze vakkundig voor je. Daar hoort ook bij dat de loodgieters alles netjes voor je achter laten. Geen zorgen voor extra bende. De voorrijkosten zijn bij ons gratis!

  Wil je graag een offerte ontvangen? Dit kun je vrijblijvend bij ons aanvragen. Bij elke vakman staat een vast tarief wat per uur verrekend wordt. De betaling kan bij ons op verschillende manieren gedaan worden. Je kunt het bedrag meteen contant betalen of later via iDeal overmaken. Sommige loodgieters hebben zelfs een pinautomaat voor je meegenomen!

  In welke wijken hebben we loodgieters in Den Haag

  Woon je in Den Haag? Dan wil je weten of we ook in jouw wijk een loodgieter kunnen sturen. Overal in Den Haag komen onze loodgieters jou helpen. Van het centrum, tot Escamp en Laak. Van Loosduinen tot Scheveningen. Overal in regio Den Haag staan wij voor je paraat.In alle wijken betekent ook in alle buurten in Den Haag. In de Schildersbuurt, Leyenburg, Houtwijk en Valkenboskwartier. Overal in Den Haag en in alle wijken en buurten komen wij je helpen met loodgieterswerk.

  Onze locatie in Den Haag

  Ten hovestraat 39
  2582PJ
  den haag
  Telefoonnummer: 070-2210768

  Openingstijden en betaalmethodes

  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
  Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.