Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Loodgieter bestelt, ook in Den Bosch.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Loodgieter klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je loodgieter per uur.

loodgieter per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Loodgieter?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Loodgieters in Den Bosch

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter in Den Bosch gezocht (met spoed)?

Heb je net een nieuwe keuken gekocht, kom je erachter dat er best veel dingen bij komen kijken. Zo moeten de leidingen worden verlegd en moeten het gasfornuis en de vaatwasser worden aangesloten. Wil je dat dit in één keer goed geregeld wordt, dan regel je natuurlijk een loodgieter uit Den Bosch via Zoofy.

Wanneer je dus een loodgieter in Den Bosch nodig hebt dan kun je via Zoofy zelf een afspraak inplannen met een aangesloten loodgieter of loodgietersbedrijf uit de Bossche regio. Je kiest de gewenste dag en tijd uit en binnen 5 minuten heb jij een afspraak in je agenda staan. Wil je meteen van de klus af zijn dan hebben wij met een spoed zo snel mogelijk een loodgieter bij jou in Den Bosch ter plaatse. Onze loodgieters staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor je klaar. Zo hoef je geen afspraken meer te verzetten of lang op je nieuwe keuken te wachten.

Naast het verleggen van een leiding of het aansluiten van een vaatwasser kunnen onze loodgieters je ook helpen bij een lekkage, verstopte WC/afvoer/riool/urinoir, een lekkende gootsteen of douchebak, het installeren of vervangen van sanitair, het verplaatsen van een radiator, het kitten van een badkamer, het vervangen van een stortbak en nog veel meer. Wanneer je verschillende klussen hebt die je in één keer wilt laten uitvoeren, dan kan je ook een loodgieter per uur boeken. Bij de omschrijving zet je dan wat er precies gedaan moet worden. Na de klus hoef je ook niet bang te zijn voor rommel, want onze loodgieters laten alles netjes voor je achter. Ook bij problemen met de cv ketel kan Zoofy je helpen. Met dank aan ons netwerk van cv monteurs.

Onze erkende loodgieters zijn vakkundige en betrouwbare vakmannen die wij zelf selecteren. Na elke loodgietersklus wordt de vakman door de klant beoordeeld. Zo zorgen wij ervoor dat elke klus naar tevredenheid afgerond wordt. Gaat er toch iets mis, dan komen wij in actie. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar wanneer iets niet helemaal duidelijk is of als je een andere vraag hebt over je klus.

Wij hanteren bij Zoofy voordelige tarieven inclusief BTW. Je hoeft bij ons ook nooit voorrijkosten te betalen. Verder kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je na de klus geen contant geld in huis? Dat hoeft ook niet. De factuur betaal je achteraf veilig online met iDeal of Tikkie. En anders kun je het bedrag natuurlijk ook gewoon overmaken.

In welke wijken in Den Bosch hebben wij loodgieters?

In elke wijk of stadsdeel van Den Bosch kun je onze loodgieters vinden. Of je nou in Noord, West, Zuidoost, de Binnenstad, Graafsepoort, Empel, Maaspoort, Muntel/Vliert, Engelen, Rosmalen Zuid/Noord, de Groote Wielen, Nuland of Vinkel woont. Er is altijd een loodgieter bij jou in de buurt in Den Bosch die jou kan komen helpen.