Loodgieter Brunssum

Voor een lekkende afvoer, leiding afdoppen en al jouw andere loodgietersklussen. Bestel eenvoudig één van onze loodgieters uit Brunssum.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Loodgieter in Brunssum gezocht (met spoed)?

Je komt thuis na een lange dag werk en je hebt zin in een heerlijk warme douche. Je doet de badkamerdeur open er komt een ontzettend vieze geur uit de badkamer...  Hier wil je zo snel mogelijk vanaf! Gelukkig is er een loodgieter van Zoofy bij jou om de hoek die je te hulp kan schieten in Brunssum.  

Alle klussen
Afvoer aanleggen
228 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1144 loodgieters bij jou in de buurt
Afvoer aansluiten
2.364 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1549 loodgieters bij jou in de buurt
Afvoer verstopt
10.032 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1267 loodgieters bij jou in de buurt
Amerikaanse koelkast aansluiten
228 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 975 loodgieters bij jou in de buurt
Bevroren leiding ontdooien
12 keer aangevraagd
Vanaf €120 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1429 loodgieters bij jou in de buurt
Douchecabine plaatsen
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1319 loodgieters bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken hebben we loodgieters in Brunssum?

Als je een loodgieter nodig hebt in Brunssum kun je die in elke wijk boeken. Zoals bijvoorbeeld in Klingelsberg, Emma, Amstenraderveld, Klingbemden, Rozengaard, De Kling, Oeloven of de Eggen. Ook als je in Bouwberg, Schuttersveld, de Heide, Hofpoel, op de Vaart, Kruisberg of Kerkeveld woont. Het maakt niet uit waar je woont, Zoofy kan je altijd helpen.

Je kan dan gebruik maken van de Zoofy spoedservice. Dan hebben wij binnen 20 minuten een loodgieter voor je geregeld! Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens invullen via onze website, wij zullen dan de rest verzorgen. Mocht je liever iemand willen spreken, kun je ons ook per telefoon bereiken. Wij staan 24/7 voor je klaar om je een helpende hand te bieden. Ook als het geen spoedklus is, zullen wij ervoor zorgen dat je een afspraak snel in je agenda kan zetten.

Al onze loodgieters zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn zeer vakkundig. Ze zullen alles mooi bij je thuis achterlaten, dus je hoeft niet bang te zijn voor extra werk. Onze loodgieters zullen ook nooit voorrijkosten in rekening brengen, wel zo fijn voor je portemonnee!

Op onze website zie je beoordelingen van klanten die de Loodgieters in Brunssum beoordeeld hebben. Ook is er van elke loodgieter een foto zichtbaar, zo weet je wie jij thuis straks op de stoep kan verwachten. De tarieven zijn ook gemakkelijk op onze website te vinden. Wil je graag een offerte hebben? Ook deze kun je altijd vrijblijvend bij ons aanvragen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af