Loodgieter Aalsmeer
3 recensies

Onze loodgieters in Aalsmeer staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Aalsmeer

De Loodgieters van Zoofy in Aalsmeer werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 3 recensies

Een klant
vrijdag 2 november 2018

OK, toegegeven...Angelo verscheen uren later dan afgesproken maar dat was omdat hij een vreselijke overstroming moest verhelpen. Is uiteindelijk s avonds om 8.00 uur langs geweest en heeft onze lekkage wel prima verholpen. Fijne vakman.

Een klant
zondag 28 oktober 2018

op tijd, had de benodigde spullen bij zich en wist wat hij deed. Hij deed ook zn schoenen uit bij de deur (uit zichzelf) en heeft alles heel netjes achter gelaten.. we zijn heel tevreden en hebben de service aangeraden bij vrienden..

Een klant
donderdag 6 september 2018

Vriendelijk en netjes werken goed gewerkt.

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Aalsmeer?

Wanneer je een loodgieter nodig hebt in Aalsmeer, dan kun je die boeken in elke wijk. Zoals in Kudelstaart Kom, Noordoostpolder, Hornmeer, Oranjewijk, Uiterweg en Kompolder. Overal in Aalsmeer kunnen wij jou helpen met verschillende vakmannen. Wij kunnen met spoed en zelfs in het weekend vakmannen regelen.

Met een spoedklusje hebben we binnen 20 minuten een loodgieter voor je geregeld, die dezelfde dag bij je in Aalsmeer langs komt. Zo krijg je geen bergen was die op je liggen te wachten! Vul je Aalsmeerse postcode in en wij sturen een loodgieter die bij je in de buurt zit. Onnodig wachten is dus niet nodig en je bent geen extra geld aan voorrijkosten kwijt. Die rekenen we namelijk niet.

Onze loodgieters zijn geselecteerde, vakkundige en betrouwbare vakmannen. Na jouw probleem opgelost te hebben, hoef je niet bang zijn voor extra werk. Ze laten alles netjes bij je achter.

Geen spoedklus, maar zou je je probleem wel graag de volgende dag opgelost willen hebben? Bij Zoofy is dat mogelijk. Wij zijn namelijk 24 uur per dag voor je geopend. Geef de datum en tijd aan waarop het jou het beste uitkomt dat de loodgieter langs komt. Wij zorgen dat op dat moment de vakman langskomt om het op te lossen. Via onze site heb je binnen 2 minuten een afspraak gemaakt. Vul je postcode in en selecteer een loodgieter. Aan het aantal beoordelingen zie je hoe de gekozen loodgieter beoordeeld wordt. 

Je ziet van alle loodgieters de tarieven online staan. We hebben voor een aantal klussen vaste prijzen en we kunnen vrijblijvend een offerte voor je maken.