promo-main

Airco's in huis installeren in Zoetermeer

Er zijn 5 vakmannen actief in Zoetermeer. Onze airco in huis vakmannen hebben een gemiddelde score van 4.7.

Airco in huis kosten in Zoetermeer.

promo Gem. € 82 per uur Min € 65 - Max € 140

De prijs voor het plaatsen van airco in huis in Zoetermeer is gebaseerd op prijzen van 5 cv monteurs in de buurt.

insurance

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is. Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

explanation-img
explanation-img
explanation-img
explanation-img
Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag Professionals in de buurt zien jouw aanvraag Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie
explanation-block Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag
explanation-block Professionals in de buurt zien jouw aanvraag
explanation-block Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken
explanation-block Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie

Een cv monteur nodig? 5 zijn beschikbaar voor het plaatsen van airco in huis in Zoetermeer.

promo

Marcel

cv monteur
star star star star star
5/5 - 2 reviews
card Zoetermeer key 5 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, cv bijvullen

Sinds enkele jaren werk ik als verwarmingsmonteur. Ik bespreek de klus vooraf met jouw, geef deskundig advies, maak een passende afspraak op, en stel een planning op in gezamenlijk overleg. In de regio Zoetermeer oefen ik mijn activiteiten uit en de wensen van mijn klanten verwezenlijk. De werkzaamheden betreffen in het algemeen: Remeha ketels onderhouden, storing Remeha ketels verhelpen, cv installatie en ontluchting

star star star star star

Snel, vriendelijk en geeft extra info

promo

Karen

cv monteur
star star star star star
4,5/5 - 2 reviews
card Zoetermeer key 5 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, airco-onderhoud

Als verwarmingsmonteur ben ik al meerdere jaren actief in dit vakgebied. Maatwerk, vakmanschap en creativiteit passen bij mij en ik hou evan een persoonlijke en directe manier van werken. Onze expertise zit in het uitvoeren van verwarmingsklussen in de streek rond Zoetermeer. Door mijn ervaring en specialisatie in ondermeer lekkende cv ketels herstellen, Nefit ketels onderhouden en AWB ketels onderhouden kan ik de klussen vaak tegen een scherpe prijs aanbieden.

star star star star star

Vriendelijk en deskundig. Duidelijke uitleg van het probleem en hoe te verhelpen. Was snel ter plekke en beantwoorde geduldig mijn vragen.

promo

Manuel

cv monteur
star star star star star
4,9/5 - 7 reviews
card Zoetermeer key 12 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, cv bijvullen

Je wenst meer informatie te ontvangen over verwarmingsklussen? Dat is heel normaal. Je kunt op me rekenen, want ik heb de kwalificatie die vereist is om je een duidelijk plan van aanpak te bezorgen! Mijn werkzaamheden zijn veelal in de buurt van Zoetermeer en de ruime omgeving. Dankzij mijn ervaring en kunde in o.a. Remeha ketels onderhouden, cv installatie en ontluchting en ATAG ketels onderhouden kan ik de klussen vaak tegen een zeer scherpe prijs aanbieden.

star star star star star

Manuel belde 10 minuten van te voren netjes op om te melden dat hij onderweg was. Het onderhoud aan de CV ketel werd grondig uitgevoerd, en alle handelingen werden uitgelegd. Heel leerzaam. Het "getik" van de ketel is ook opgelost door een nieuwe smering van keramisch vet aan te brengen. De pakking ring is kosteloos preventief vervangen. En Manuel is erg vriendelijk!

promo

Vlad

cv monteur
star star star star star
4,9/5 - 7 reviews
card Zoetermeer key 21 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, airco-onderhoud

Als je met mij in zee gaat voor verwarmingsklussen dan mag je gerust zijn dat je klus in goed handen is. Met oog voor detail verlies ik het belang van de opdrachtgever nimmer uit het oog. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. In de regio Zoetermeer voer ik mijn klussen uit en mijn klussen tot een goed einde breng. Zo heb ik al meer dan 21 klussen geleverd zoals storing Intergas ketels verhelpen, Remeha ketels onderhouden of storing geisers verhelpen... voor verschillende particulieren en bedrijven.

star star star star star

Klus geklaard, heel vakkundig

promo

Ferrand

cv monteur
star star star star star
4,2/5 - 63 reviews
card Zoetermeer key 216 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, cv bijvullen

Als je met mij in zee gaat voor verwarmingsklussen dan mag je gerust zijn dat je klus in goed handen is. Met oog voor detail verlies ik het belang van de opdrachtgever nimmer uit het oog. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Werkzaam in de regio Zoetermeer maar verder eventueel ook mogelijk. Lees vooral mijn vele positieve reviews van 216 tevreden klanten die je voor zijn gegaan. Neem dus gerust contact op voor een afspraak!

star star star star star

Ferrand heeft goed werk gedaan. Prima voorbereiding, uitvoering was erg netjes en alles getest op juiste werking. Ik zou hem zeker aanbevelen.

Meest voorkomende CV monteur services

Wat kost een airco in huis in Zoetermeer?

Het plaatsen van airco in huis kost gemiddeld 82 EUR in Zoetermeer

Waarom Zoofy?

Why0 Geen voorrijkosten. Why1 Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro Why2 De laatste aanvraag was 20 minuten geleden. Why3 Onze vakmensen scoren gemiddeld een 9,2 Why4 Ruim 200.000 mensen gingen je voor.