promo-main

Bouwprojecten realiseren in Dordrecht

Er zijn 6 vakmannen actief in Dordrecht. Onze aannemer vakmannen hebben een gemiddelde score van 4.4.

Aannemer kosten in Dordrecht.

promo Gem. € 65 per uur Min € 49 - Max € 349

De prijs voor het inhuren van aannemers in Dordrecht is gebaseerd op prijzen van 6 klusjesmannen in de buurt.

insurance

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is. Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

explanation-img
explanation-img
explanation-img
explanation-img
Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag Professionals in de buurt zien jouw aanvraag Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie
explanation-block Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag
explanation-block Professionals in de buurt zien jouw aanvraag
explanation-block Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken
explanation-block Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie

Een klusjesman nodig? 6 zijn beschikbaar voor het inhuren van aannemers in Dordrecht.

promo

Okay

klusjesman
star star star star star
4,5/5 - 15 reviews
card Dordrecht key 25 klussen uitgevoerd
tools aannemer, afzuigkap installeren, asbestsanering

Als klusser heb ik al jarenlange ervaring. Ik werk met oog voor jouw wensen en voer mijn opdrachten met plezier uit. Het belangrijkste is het resultaat en een tevreden klant. Ik kom naar je toe met veel ervaring, altijd snel en met een persoonlijk aanpak. Mijn werkgebied is de hele regio rond Dordrecht, maar vindt het niet erg om iets verder te moeten. Mijn werkzaamheden bestaan uit: spotjes inbouwen, afzuigkappen installeren en reparatie en onderhoud.

star star star star star

5 sterren lijkt overdreven, maar bij deze vakman is het toch echt zo. Ondanks zijn autopech toch met eigen vervoer snel gekomen. Een grote klus (compleet verleggen van water toevoer en afvoer in de keuken) in slechts 3 uur gedaan. En helemaal niet duur. Het is lastig om een goede betaalbare loodgieter te vinden maar bij deze man kan ik gerust zeggen dat je bij hem goed zit. Ik raad hem dus zeker aan.

promo

Ajay

klusjesman
star star star star star
4/5 - 6 reviews
card Dordrecht key 41 klussen uitgevoerd
tools aannemer, asbestsanering, handyman half day

Ik hou van mijn vak en doe er alles aan om kwaliteit af te leveren. Alles is bespreekbaar en (bijna) geen klus te gek. Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op voor de passende oplossing. Regio Dordrecht. Ik kom bij jouw vrijblijvend langs voor een afspraak! De klussen die we kunnen uitvoeren zijn divers o.a.: zowel kleinere als grote klussen, planken ophangen, deurklinken monteren

star star star star star

Het is super gedaan.

promo

Ad

klusjesman
star star star star star
5/5 - 1 reviews
card Dordrecht key 2 klussen uitgevoerd
tools aannemer, afzuigkap installeren, asbestsanering

Als klusser heb ik al een heleboel ervaring. Ik werk met oog en oor voor jouw wensen en voer mijn opdrachten met plezier uit. Het belangrijkste is het resultaat en een tevreden klant. Werkzaam in de regio Dordrecht maar buiten de regio eventueel ook mogelijk. De klussen die we kunnen uitvoeren zijn divers o.a.: deuren openmaken, spotjes inbouwen, rolgordijnen ophangen enz.

star star star star star

De klus is naar grote tevredenheid uitgevoerd. Ad is een vakman die goed luisterde naar mijn wensen en vervolgens rustig en serieus aan de slag ging. Hij gaf ook goed advies, dat heb ik erg op prijs gesteld.

promo

Richard

klusjesman
star star star star star
4,5/5 - 31 reviews
card Dordrecht key 92 klussen uitgevoerd
tools aannemer, asbestsanering, handyman half day

Ik hou van mijn vak en doe er alles aan om kwaliteit af te leveren. In overleg is er veel mogelijk, dus aarzel niet om contact op te nemenvoor vrijblijvend advies. Aangezien ik in Dordrecht gevestigd ben, help ik veel klanten in deze regio. De klussen betreffen in het algemeen: metselwerk, vloeren verwijderen, bouwprojecten realiseren

star star star star star

Op het afgesproken tijdstip aanwezig en netjes gewerkt.

promo

Wesley

klusjesman
star star star star star
4,9/5 - 15 reviews
card Dordrecht key 65 klussen uitgevoerd
tools aannemer, afzuigkap installeren, asbestsanering

Ben een aanpakker en zet me graag in om andere mensen te helpen. Daar sta en ga ik voor! Mijn werkgebied is regio Dordrecht tot ongeveer 50 km daarbuiten of in overleg. Je kan me contacteren voor je klusdiensten: kapstokken ophangen, reparatie en onderhoud, plinten leggen enz.

star star star star star

Hij moest even terug om de juiste watermeter te halen, daarna prima in orde.

promo

Aramian

klusjesman
star star star star star
3,7/5 - 15 reviews
card Dordrecht key 30 klussen uitgevoerd
tools aannemer, vloer leggen, wc bril vervangen, zonwering binnen

Je wenst meer informatie te ontvangen over klusdiensten? Dat is heel normaal. Je kunt op me rekenen, want ik heb de kwalificatie die nodig is om je te helpen! Werkzaam in de regio Dordrecht maar verder eventueel ook mogelijk. Wij verrichten de volgende werkzaamheden: asbest saneren, rolgordijnen ophangen en planken ophangen.

star star star star star

Aramian heeft keihard gewerkt, was flexibel en heeft de diverse klussen perfect uitgevoerd. Wij zijn zeer, zeer tevreden!

Meest voorkomende Klusjesman services

Wat kost een aannemer in Dordrecht?

Het inhuren van aannemers kost gemiddeld 65 EUR in Dordrecht

Waarom Zoofy?

Why0 Geen voorrijkosten. Why1 Ruim 200.000 mensen gingen je voor. Why2 De laatste aanvraag was 12 minuten geleden. Why3 100% klusgarantie Why4 Er zijn vandaag 88 klusaanvragen.