promo-main

Cv tuning in Alkmaar

Er zijn 5 vakmannen actief in Alkmaar. Onze cv tuning vakmannen hebben een gemiddelde score van 4.3.

Cv tuning kosten in Alkmaar.

promo Gem. € 83

De prijs voor het tunen van cv installaties in Alkmaar is gebaseerd op prijzen van 5 cv monteurs in de buurt.

insurance

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is. Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

explanation-img
explanation-img
explanation-img
explanation-img
Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag Professionals in de buurt zien jouw aanvraag Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie
explanation-block Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag
explanation-block Professionals in de buurt zien jouw aanvraag
explanation-block Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken
explanation-block Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie

Een cv monteur nodig? 5 zijn beschikbaar voor het tunen van cv installaties in Alkmaar.

promo

Michael

cv monteur
star star star star star
4,6/5 - 19 reviews
card Alkmaar key 74 klussen uitgevoerd
tools cv tuning, thermostaat plaatsen

Je wenst meer informatie te ontvangen over verwarmingsklussen? Dat is heel begrijpelijk. Je kunt op me rekenen, want ik heb de vakkennis die vereist is om je te adviseren! Regio Alkmaar. Ik kom bij jouw vrijblijvend langs voor werkoverleg! Ik heb al meer dan 74 klussen geleverd zoals Remeha ketels onderhouden, cv's bijvullen of AWB ketels onderhouden... voor meerdere particulieren en bedrijven.

star star star star star

promo

Sylvester

cv monteur
star star star star star
3,5/5 - 6 reviews
card Alkmaar key 15 klussen uitgevoerd
tools airco in huis, cv tuning, thermostaat plaatsen

Ik werk als warmtetechnicus uit Alkmaar die verschillende klussen uitvoert in deze regio. Al jarenlang een erkend warmtetechnicus in de regio Alkmaar Ik ben gespecialiseerd in: storing Vaillant ketels verhelpen, storing cv's verhelpen, ATAG ketels onderhouden...

star star star star star

Hij heeft zich vastgebeten in het probleem en opgelost. Zelfs nog extra teruggekomen! Het was wel heel erg druk met telefoon waardoor de klus langer duurde. Helaas geen rekening hiermee gehouden met het berekenen van het aantal uren. Een telefoontje tussendoor is niet erg maar meer dan 10, in dit geval, is toch veel tijd. Verder zou ik Sylvester aan iedereen aanraden. Echt een professional die ook duidelijk uitleg geeft.

promo

Rick

cv monteur
star star star star star
4,4/5 - 8 reviews
card Alkmaar key 19 klussen uitgevoerd
tools cv tuning, aansluiten kachel, airco in huis, airco-onderhoud

Ik hou van mijn werk en doe er altijd alles aan om kwaliteit af te leveren. In overleg is er veel mogelijk, dus aarzel niet om contact op te nemenvoor vrijblijvend advies. Regio Alkmaar. Ik kom bij jouw vrijblijvend langs voor werkoverleg! Een greep uit de projecten die ik uitvoer: rookgasafvoeren aanleggen, storing Vaillant ketels verhelpen en ATAG ketels onderhouden.

star star star star star

In principe is de klus geklaard, alleen afwachten of de lekkage weg blijft. Rick is kundig en staat open voor andere meningen.

promo

Mathijn

cv monteur
star star star star star
4,7/5 - 10 reviews
card Alkmaar key 21 klussen uitgevoerd
tools cv tuning, aansluiten kachel, airco in huis, cv bijvullen

Ik stel me graag even voor. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers en teveel om op te noemen maar ik ben gespecialiseerd in verwarmingsklussen. Mijn motto: ik ga zorgvuldig en goed voorbereid te werk en een tevreden klant is dan ook mijn motto. Mijn werkzaamheden zijn veelal in de buurt van Alkmaar en omstreken. Zo heb ik al meer dan 21 klussen geleverd zoals elektrische cv's aansluiten, elektrische boilers aansluiten of cv's installeren... voor diverse klanten.

star star star star star

promo

Jacob

cv monteur
star star star star star
4,3/5 - 9 reviews
card Alkmaar key 22 klussen uitgevoerd
tools cv tuning, aansluiten kachel, airco in huis, cv bijvullen

Ik hou van mijn werk en doe er alles aan om kwaliteit af te leveren. Alles is bespreekbaar en geen klus te gek. Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op voor de passende oplossing. In Alkmaar voer ik mijn klussen uit en mijn klussen tot een goed einde breng. Zo heb ik al meer dan 22 klussen geleverd zoals cv tuning, Intergas ketels onderhouden of cv's installeren enz. Voor meerdere particulieren en bedrijven.

star star star star star

Prima loodgieter.

Wat kost een cv tuning in Alkmaar?

Het tunen van cv installaties kost gemiddeld 83 EUR in Alkmaar

Waarom Zoofy?

Why0 Er zijn vandaag 88 klusaanvragen. Why1 De laatste aanvraag was 12 minuten geleden. Why2 Onze vakmensen scoren gemiddeld een 9,2 Why3 Geen voorrijkosten. Why4 Ruim 200.000 mensen gingen je voor.