promo-main

Cv monteur in Alkmaar

Er zijn 6 vakmannen actief in Alkmaar. Onze cv monteurs hebben een gemiddelde score van 4.3.

Cv monteur kosten in Alkmaar.

promo Gem. € 82 per uur Min € 65 - Max € 140

De gemiddelde prijs van een cv monteur in Alkmaar is gebaseerd op prijzen van 6 vakmannen in de omgeving.

insurance

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is. Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

explanation-img
explanation-img
explanation-img
explanation-img
Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag Professionals in de buurt zien jouw aanvraag Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie
explanation-block Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag
explanation-block Professionals in de buurt zien jouw aanvraag
explanation-block Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken
explanation-block Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie

Een cv monteur nodig? 6 zijn beschikbaar in Alkmaar.

promo

Jacob

cv monteur
star star star star star
4,3/5 - 9 reviews
card Alkmaar key 22 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, cv bijvullen

Als erkent verwarmingsmonteur help ik je graag met deze klus. Omgeving Alkmaar. Ik kom bij jouw vrijblijvend langs voor werkoverleg! Wij kunnen ook de volgende klussen voor je uitvoeren: storing cv's verhelpen, storing gaskachels verhelpen en cv ketels verplaatsen.

star star star star star

Prima loodgieter.

promo

Michael

cv monteur
star star star star star
4,6/5 - 19 reviews
card Alkmaar key 74 klussen uitgevoerd
tools cv tuning, thermostaat plaatsen

Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met het uitvoeren van klussen. Mijn passie ligt bij rookgasafvoeren aanleggen, elektrische boilers aansluiten en aansluiten van kachels. Mijn klussen doe ik veelal rond Alkmaar en omstreken. Wij kunnen ook de volgende klussen voor je uitvoeren: rookgasafvoeren aanleggen, elektrische boilers aansluiten en aansluiten van kachels.

star star star star star

promo

Sylvester

cv monteur
star star star star star
3,5/5 - 6 reviews
card Alkmaar key 15 klussen uitgevoerd
tools airco in huis, cv tuning, thermostaat plaatsen

Hoi, ben je op zoek naar hulp voor verwarmingsklussen? Neem contact met me op! Onze expertise zit in het uitvoeren van verwarmingsklussen in de streek rond Alkmaar. Wat doe ik zoal voor jouw? lekkende cv ketels herstellen, ATAG ketels onderhouden, cv installatie en ontluchting

star star star star star

Hij heeft zich vastgebeten in het probleem en opgelost. Zelfs nog extra teruggekomen! Het was wel heel erg druk met telefoon waardoor de klus langer duurde. Helaas geen rekening hiermee gehouden met het berekenen van het aantal uren. Een telefoontje tussendoor is niet erg maar meer dan 10, in dit geval, is toch veel tijd. Verder zou ik Sylvester aan iedereen aanraden. Echt een professional die ook duidelijk uitleg geeft.

promo

Rick

cv monteur
star star star star star
4,4/5 - 8 reviews
card Alkmaar key 19 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, airco-onderhoud

Ik ben jaren geleden begonnen als cv monteur. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Voor mij is iedere klus een leuke uitdaging! Mijn klussen zijn veelal in de buurt van Alkmaar en de ruime omgeving. De klussen die we kunnen uitvoeren zijn divers o.a.: cv installatie en ontluchting, rookgasafvoeren aanleggen, storing ATAG ketels verhelpen

star star star star star

In principe is de klus geklaard, alleen afwachten of de lekkage weg blijft. Rick is kundig en staat open voor andere meningen.

promo

Mathijn

cv monteur
star star star star star
4,7/5 - 10 reviews
card Alkmaar key 21 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, cv bijvullen

Klussen iets niet alleen mijn werk maar ook mijn passie. Daarom ga ik elke dag met plezier mijn huis uit. Ik kom naar je toe met veel ervaring. Mijn werkgebied is de hele regio rond Alkmaar, maar vindt het niet erg om iets verder te moeten voor een mooie opdracht. Lees vooral mijn vele positieve reviews van 21 tevreden klanten die je voor zijn gegaan. Neem dus zeker contact op voor een afspraak!

star star star star star

promo

Stefan

cv monteur
star star star star star
4,3/5 - 3 reviews
card Alkmaar key 10 klussen uitgevoerd
tools airco in huis, cv bijvullen, cv installatie ontluchten

Ben een aanpakker en zet me graag in om andere mensen te helpen. Daar sta en ga ik voor! In de streek van Alkmaar voer ik mijn klussen uit en de wensen van mijn klanten verwezenlijk. Ik heb al meer dan 10 klussen geleverd zoals storing ATAG ketels verhelpen, ATAG ketels onderhouden of cv monteur werk per uur enz. Voor meerdere klanten.

star star star star star

Verwachte iemand in een busje en niet in een kleine personenauto. Maar Stefan heeft de klus vlot en netjes afgerond. Ook goed meegedacht over schoonmaken achter de radiator

Wat kost een cv monteur in Alkmaar?

De gemiddelde prijs van een cv monteur in Alkmaar is 82 EUR

Waarom Zoofy?

Why0 Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro Why1 Onze vakmensen scoren gemiddeld een 9,2 Why2 100% klusgarantie Why3 De laatste aanvraag was 16 minuten geleden. Why4 Ruim 200.000 mensen gingen je voor.

Vind een goeie CV-monteur in Alkmaar

Een goeie CV monteur uit Alkmaar vind je door heel goed te kijken naar reacties van anderen die eerder al met de monteur hebben gewerkt. Dit kan je doen door de lijst van reviews die je op Zoofy kan vinden door te nemen.

Veel succes met je zoektocht