promo-main

Cv monteur in Alkmaar

Er zijn 6 vakmannen actief in Alkmaar. Onze cv monteurs hebben een gemiddelde score van 4.3.

Cv monteur kosten in Alkmaar.

promo Gem. € 82 per uur Min € 55 - Max € 60

De gemiddelde prijs van een cv monteur in Alkmaar is gebaseerd op prijzen van 6 vakmannen in de omgeving.

insurance

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is. Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

explanation-img
explanation-img
explanation-img
explanation-img
Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag Professionals in de buurt zien jouw aanvraag Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie
explanation-block Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag
explanation-block Professionals in de buurt zien jouw aanvraag
explanation-block Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken
explanation-block Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie

Een cv monteur nodig? 6 zijn beschikbaar in Alkmaar.

promo

Michael

cv monteur
star star star star star
4,6/5 - 19 reviews
card Alkmaar key 74 klussen uitgevoerd
tools cv tuning, thermostaat plaatsen

Altijd in samenspraak, maar wel een mooi en duurzaam resultaat opleveren. Werkzaam in de regio Alkmaar maar verder eventueel ook mogelijk. Ik heb al meer dan 74 klussen geklaard zoals cv monteur werk per uur, cv ketels verplaatsen of elektrische boilers aansluiten enz. Voor diverse klanten.

star star star star star

promo

Sylvester

cv monteur
star star star star star
3,5/5 - 6 reviews
card Alkmaar key 15 klussen uitgevoerd
tools airco in huis, cv tuning, thermostaat plaatsen

Ik werk als verwarmingsmonteur uit Alkmaar die verschillende klussen uitvoert in deze regio. Werkzaam in de buurt van Alkmaar maar buiten de regio eventueel ook mogelijk. 15 tevreden klanten, zowel zakelijk als particulier zijn voor ons de garantie dat we goed werk leveren! Neem dus zeker contact op voor een afspraak!

star star star star star

Hij heeft zich vastgebeten in het probleem en opgelost. Zelfs nog extra teruggekomen! Het was wel heel erg druk met telefoon waardoor de klus langer duurde. Helaas geen rekening hiermee gehouden met het berekenen van het aantal uren. Een telefoontje tussendoor is niet erg maar meer dan 10, in dit geval, is toch veel tijd. Verder zou ik Sylvester aan iedereen aanraden. Echt een professional die ook duidelijk uitleg geeft.

promo

Stefan

cv monteur
star star star star star
4,3/5 - 3 reviews
card Alkmaar key 10 klussen uitgevoerd
tools airco in huis, cv bijvullen, cv installatie ontluchten

Hallo! Ik werk als verwarmingsmonteur uit Alkmaar die verschillende klussen uitvoert in deze streek. In de streek van Alkmaar oefen ik mijn activiteiten uit en de wensen van mijn klanten verwezenlijk. Gespecialiseerd in: vloerwarming aanleggen, rookgasafvoeren aanleggen, ATAG ketels onderhouden, enz.

star star star star star

Verwachte iemand in een busje en niet in een kleine personenauto. Maar Stefan heeft de klus vlot en netjes afgerond. Ook goed meegedacht over schoonmaken achter de radiator

promo

Jacob

cv monteur
star star star star star
4,3/5 - 9 reviews
card Alkmaar key 22 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, cv bijvullen

Hoi, Ik ben al jarenlang warmtetechnicus en voer het vak nog steeds dagelijks met liefde en plezier uit. Ik ben dan ook de ideale persoon voor verwarmingsklussen. Werkzaam in het randgebied van Alkmaar. Dankzij mijn ervaring en kunde in ondermeer cv monteur werk per uur, storing cv's verhelpen en Nefit ketels onderhouden kan ik de klussen vaak tegen een zeer scherpe prijs aanbieden.

star star star star star

Prima loodgieter.

promo

Rick

cv monteur
star star star star star
4,4/5 - 8 reviews
card Alkmaar key 19 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, airco-onderhoud

Welkom! Ik werk als verwarmingsmonteur uit Alkmaar die verschillende diensten levert in deze streek. Actief in Alkmaar en omgeving. De klussen die we kunnen uitvoeren zijn divers: storing geisers verhelpen, vloerwarming aanleggen, storing AWB ketels verhelpen

star star star star star

In principe is de klus geklaard, alleen afwachten of de lekkage weg blijft. Rick is kundig en staat open voor andere meningen.

promo

Mathijn

cv monteur
star star star star star
4,7/5 - 10 reviews
card Alkmaar key 21 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, cv bijvullen

Je zoekt meer informatie over verwarmingsklussen? Dat is heel begrijpelijk. Je kunt op me rekenen, want ik beschik over de vakkennis die nodig is om je bij te staan met raad! Al jarenlang een erkend verwarmingsinstallateur in de regio Alkmaar Jouw vakman, met jarenlange ervaring, op het gebied van: storing Intergas ketels verhelpen, cv's installeren en storing cv's verhelpen.

star star star star star

Wat kost een cv monteur in Alkmaar?

De gemiddelde prijs van een cv monteur in Alkmaar is 82 EUR

Waarom Zoofy?

Why0 Er zijn vandaag 88 klusaanvragen. Why1 De laatste aanvraag was 15 minuten geleden. Why2 Onze vakmensen scoren gemiddeld een 9,2 Why3 100% klusgarantie Why4 Ruim 200.000 mensen gingen je voor.