promo-main

Cv monteur in Alkmaar

Er zijn 6 vakmannen actief in Alkmaar. Onze cv monteurs hebben een gemiddelde score van 4.3.

Cv monteur kosten in Alkmaar.

promo Gem. € 82 per uur Min € 55 - Max € 60

De gemiddelde prijs van een cv monteur in Alkmaar is gebaseerd op prijzen van 6 vakmannen in de omgeving.

insurance

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is. Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

explanation-img
explanation-img
explanation-img
explanation-img
Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag Professionals in de buurt zien jouw aanvraag Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie
explanation-block Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag
explanation-block Professionals in de buurt zien jouw aanvraag
explanation-block Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken
explanation-block Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie

Een cv monteur nodig? 6 zijn beschikbaar in Alkmaar.

promo

Michael

cv monteur
star star star star star
4,6/5 - 19 reviews
card Alkmaar key 74 klussen uitgevoerd
tools cv tuning, thermostaat plaatsen

Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met het uitvoeren van klussen. Mijn passie ligt bij thermostaten plaatsen, Vaillant ketels onderhouden en Intergas ketels onderhouden. Mijn klussen zijn veelal in de buurt van Alkmaar en de ruime omgeving. Onze uitstekende reputatie en 74 tevreden klanten bewijzen ons vakmanschap. Vraag gerust naar onze lijst met referenties.

star star star star star

promo

Rick

cv monteur
star star star star star
4,4/5 - 8 reviews
card Alkmaar key 19 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, airco-onderhoud

Wens je gebruik te maken van een verwarmingsinstallateur voor verwarmingsklussen? Dat lijkt me de beste wijze om zeker te zijn dat je helemaal tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden! Mijn klussen doe ik veelal rond Alkmaar en omstreken. Zo heb ik al meer dan 19 klussen geklaard zoals Nefit ketels onderhouden, storing Nefit ketels verhelpen of cv's onderhouden enz. Voor diverse particulieren en bedrijven.

star star star star star

In principe is de klus geklaard, alleen afwachten of de lekkage weg blijft. Rick is kundig en staat open voor andere meningen.

promo

Mathijn

cv monteur
star star star star star
4,7/5 - 10 reviews
card Alkmaar key 21 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, cv bijvullen

Ik zit al jaren in het vak als verwarmingsinstallateur. Ik bespreek alles vooraf met jouw, geef deskundig advies, maak een goede afspraak op, en stel een efficiënte planning op in gezamenlijk overleg. Onze expertise zit in het uitvoeren van verwarmingsklussen in de regio Alkmaar. Ik ben actief op het gebied van: elektrische cv's aansluiten, rookgasafvoeren aanleggen en Vaillant ketels onderhouden.

star star star star star

promo

Jacob

cv monteur
star star star star star
4,3/5 - 9 reviews
card Alkmaar key 22 klussen uitgevoerd
tools aansluiten kachel, airco in huis, cv bijvullen

Ik denk graag met je mee over verwarmingsklussen. Mijn werkgebied is regio Alkmaar tot ongeveer 50 km daarbuiten of in overleg. Mijn werkzaamheden bestaan uit: cv monteur werk per uur, Vaillant ketels onderhouden en ATAG ketels onderhouden.

star star star star star

Prima loodgieter.

promo

Stefan

cv monteur
star star star star star
4,3/5 - 3 reviews
card Alkmaar key 10 klussen uitgevoerd
tools airco in huis, cv bijvullen, cv installatie ontluchten

Hallo! Ik werk als verwarmingsmonteur uit Alkmaar die verschillende diensten levert in deze streek. Mijn klussen zijn veelal in de buurt van Alkmaar en de ruime omgeving. Wij zijn er voor iedereen en onze 10 klanten zijn dan ook heel divers. Neem dus zeker contact op voor een afspraak!

star star star star star

Verwachte iemand in een busje en niet in een kleine personenauto. Maar Stefan heeft de klus vlot en netjes afgerond. Ook goed meegedacht over schoonmaken achter de radiator

promo

Sylvester

cv monteur
star star star star star
3,5/5 - 6 reviews
card Alkmaar key 15 klussen uitgevoerd
tools airco in huis, cv tuning, thermostaat plaatsen

Ik ben verwarmingsinstallateur. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Wat mij voldoening geeft is dat klanten tevreden zijn! Werkzaam in de buurt van Alkmaar maar verder eventueel ook mogelijk. Jouw vakman, met jarenlange ervaring, op het gebied van: lekkende cv ketels herstellen, cv tuning en gaskachels onderhouden.

star star star star star

Hij heeft zich vastgebeten in het probleem en opgelost. Zelfs nog extra teruggekomen! Het was wel heel erg druk met telefoon waardoor de klus langer duurde. Helaas geen rekening hiermee gehouden met het berekenen van het aantal uren. Een telefoontje tussendoor is niet erg maar meer dan 10, in dit geval, is toch veel tijd. Verder zou ik Sylvester aan iedereen aanraden. Echt een professional die ook duidelijk uitleg geeft.

Wat kost een cv monteur in Alkmaar?

De gemiddelde prijs van een cv monteur in Alkmaar is 82 EUR

Waarom Zoofy?

Why0 100% klusgarantie Why1 Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro Why2 Ruim 200.000 mensen gingen je voor. Why3 De laatste aanvraag was 19 minuten geleden. Why4 Geen voorrijkosten.

Vind een goeie CV-monteur in Alkmaar

Een goeie CV monteur uit Alkmaar vind je door heel goed te kijken naar reacties van anderen die eerder al met de monteur hebben gewerkt. Dit kan je doen door de lijst van reviews die je op Zoofy kan vinden door te nemen.

Veel succes met je zoektocht