Kookplaat inbouwen

Vanaf €49 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 311 klusjesmannen bij jou in de buurt

Het inbouwen van een kookplaat is vaak millimeter werk. Schakel dan ook de hulp in van een vakman. Je weet dan zeker dat er nauwkeurig wordt gemeten en dat de kookplaat precies wegvalt in het keukenblad. Maak een afspraak met een klusjesman voor het moment dat het jou het beste uitkomt.

Nu regelen
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 220 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Over deze klus

Er zijn een aantal verschillende kookplaten. Waaronder een elektrische kookplaat en keramische kookplaten. Er zijn ook nog gaskookplaten. Voordat de nieuwe kookplaat ingebouwd kan worden moet eerst de oude kookplaat verwijderd worden. Een kookplaat kun je het beste laten inbouwen door een klusjesman. Hij heeft ervaring en weet waar hij op moet letten. De vakman let erop dat de nieuwe kookplaat goed in het keukenblad komt. Daarna zal hij de kookplaat van stroom voorzien. De meeste kookplaten hebben een perilex stekker. De vakman sluit de gasslang aan als dat voor de kookplaat nodig is.

Via onze website regel je een klusjesman die voor jou je nieuwe kookplaat inbouwt. Je bent er dan zeker van dat het goed gebeurd. Onze vakmannen zijn zeer vakkundig en hebben veel ervaring om je goed van dienst te kunnen zijn.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af