Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Hoe moet je zelf je vloer verwijderen?

Zo moet je zelf je vloer verwijderen


Tapijt gelijmd
Snij het tapijt in lange ‘repen’ met behulp van een Stanley mes. Vervolgens rol je het tapijt langzaam op zodat het loskomt van de lijm. Bij kleine repen hoef je minder kracht te zetten en is het tapijt des te sneller verwijderd. Schuur alle lijmresten goed weg en maak de vloer goed glad te maken voor het inleggen van de nieuwe vloer. Bij grote oppervlaktes is het wel gemakkelijk in een vakman van zoofy in te schakelen die eenvoudig met een professionele machine het hele proces vereenvoudigt.

Marmoleum vloer
Marmoleum verwijderen is fysiek zwaar werk. Gemakkelijk is om te beschikken over een professionele tapijtstripper. Deze kun je huren bij de plaatselijke bouwmarkt of gemakkelijk en goedkoper door het inschakelen van een vakman. Na het verwijderen van de vloer schuur je alle lijmresten goed weg en maak de vloer goed glad te maken voor het inleggen van de nieuwe vloer.

Pvc vloer
Pvc vloeren verwijderen is geen peulenschil ook hier kun je het gemakkelijkst een professionele machine voor huren bij de plaatselijke bouwmarkt.

Rubber vloer
Rubber vloer wordt met sterke hechting lijm bevestigd op de vloer. Dit maakt het lastig deze zonder professionele hulp of apparaten te verwijderen.

(klik) laminaat of gelijmd
Om laminaat te verwijderen kan je het best beginnen met het verwijderen van de plakplinten. Dit is gewoon te doen met de hand, zorg wel dat je handschoenen draagt. Zeker bij klik laminaat is het essentieel (mocht je het willen hergebruiken) na te gaan welk kliksysteem erachter zit. Er zijn systemen die je moet kantelen (draaien) om los te maken en er zijn systemen die echt een klik geven.

Parket vloer
Het verwijderen van een parketvloer is een zware en bijna onmogelijke opgave. Parket kan zwevend, verlijmd en/of gespijkerd op de ondervloer liggen. Vaak ligt een parketvloer gespijkerd en verlijmd op spaanplaat die vervolgens weer gespijkerd en verlijmd op een cementdekvloer liggen. Deze variatie zorgt ervoor dat een vakman hierbij inschakelen helaas noodzakelijk is.

Zoals je opmaakt uit het bovenstaande artikel is vloerbedekking verwijderen lastiger dan doet vermoeden. Maak het jezelf dus gemakkelijk en schakel een vakman in van Zoofy.