Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Zelf een virus verwijderen op je PC of Mac?

Zo kan je een virus op je computer verwijderen


Is je computer opeens super traag geworden en krijg je telkens advertenties en berichten te zien waar je niet om hebt gevraagd? Dan is er een grote kans dat je computer waarschijnlijk met een virus is besmet. Zorg altijd voor een virusscanner, die kan kleine problemen al voor je oplossen.

Computervirussen zijn nogal vervelend en vaak moeilijk detecteerbaar. Vooral als je computer met malware is besmet is het lastig om deze te verwijderen. Malware is een virus dat bestaat uit kwaadaardige software die je computer kan aantasten, zonder dat je het door hebt. Het hebben van een anti-virus programma is dan ook niet genoeg om je tegen virussen te kunnen beschermen. Gelukkig kan je ook zelf het een en ander doen om je computer van een virus te verlossen of om te voorkomen dat je computer in de toekomst besmet kan raken.

Virus en Malware verwijderen
  • Zet belangrijke bestanden vooraf op een USB-stick. Je gaat namelijk gebruik maken van een anti-virusprogramma die besmette bestanden zal verwijderen waarbij er kans is dat hier ook belangrijke bestanden tussen staan. (tip: ben je deze stap vergeten dan zijn er nog online programma’s die je kan downloaden om je bestanden terug te halen.)
  • Verwijder tijdelijke bestanden. Een anti-virusprogramma zal effectiever werken om virussen te detecteren wanneer er minder bestanden zijn die doorzocht moeten worden. (tip: met Windows optimalisatie software kan dit automatisch voor je worden gedaan.)
  • Installeer een anti-virus programma. Er zijn online verschillende gratis anti-virusprogramma’s verkrijgbaar die je kan downloaden. Let wel op dat je een betrouwbare kiest, anders raakt je computer alsnog extra besmet met virussen. (tip: AVG of Avast zijn betrouwbare anti-virus programma’s die je gratis online kan vinden.)
  • Installeer een virusscanner. Heb je al een anti-virusprogramma op je computer maar is je computer alsnog besmet? Dan kan je deze proberen te verwijderen met een virusscanner. Een virusscanner die erg goed is in het verwijderen van malware is Spyhunter.

Zoofy

Lukt het niet om zelf je computer te bevrijden van allerlei enge ziektes? Dan kunnen wij professionele hulp zoeken!

Zo kun je dezelfde dag weer gebruik maken van je laptop of pc en hoef je geen deadlines uit te stellen of onnodig werk opzij te zetten. Kan je het nog wel een dag langer volhouden zonder je laptop, dan kan je uiteraard ook zelf een afspraak inplannen. Je kiest zelf de gewenste dag met tijdstip uit wanneer het jou het beste uitkomt.

Naast dat onze computerhelpers bij je aan huis kunnen komen om je laptop of pc te repareren, kunnen zij ook andere computerproblemen voor je oplossen. Zo kunnen zij een back-up maken van je PC of Mac, een data recovery uitvoeren, netwerkkabels trekken en virussen verwijderen. Maar ook een WiFi thuisnetwerk aanleggen, het installeren van een printer of apparatuur, het beveiligen en/of opschonen van je PC of Mac. Er bestaat geen enkel technisch probleem dat onze computerhelpers niet voor je kunnen oplossen. Daarnaast gaan zij pas weg als tevreden bent.

Bij Zoofy werken wij alleen samen met de meest vakkundige en betrouwbare computerhelpers die wij handmatig zelf selecteren. Je kan bij elke computerhelper een foto zien en wat zijn beoordelingen zijn van voorgaande klussen. Zodat jij straks een goed beeld hebt van wie er voor je deur staat. Verder staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar voor als je vragen hebt of wanneer het niet helemaal lukt om een afspraak in te plannen.

Wij hanteren bij Zoofy voordelige tarieven waarbij je altijd vrijblijvend een offerte kan aanvragen en de garantie hebt dat je klus goed wordt uitgevoerd. Na de klus heb je de mogelijkheid om contant of iDeal te betalen. Heb je geen contant geld in huis en wil je de factuur liever meteen betalen? Dan hebben sommige computerhelpers zelfs een pinapparaat mee op zak voor jouw gemak.