Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Tuinhuis laten plaatsen

Vol enthousiasme een tuinhuisje gekocht, maar blijkt het bouwpakket nu toch iets meer werk om in elkaar te zetten dan je had verwacht? Geen nood! Via Zoofy.nl regel je snel een klusjesman die jou het werk uit handen neemt: zo houd je zelf tijd over om gewoon lekker in de tuin te zitten!

Als je wil dat alles dezelfde dag nog geregeld is, kunnen wij met een spoedklus binnen 20 minuten zorgen dat er diezelfde dag nog een klusjesman bij je op de stoep staat! Vul je postcode in en je ziet direct het uurtarief. Omdat wij geen voorrijkosten rekenen en de BTW niet nog eens los in rekening brengen, weet je meteen waar je aan toe bent. Zo voorkomen we vervelende verrassingen op de factuur!

Ook als er geen haast bij is, staat Zoofy.nl 24 uur per dag voor je klaar. Geef je postcode en het door jou gewenste moment en tijdstip door, en je ziet direct welke klusjesmannen er bij jou in de buurt actief zijn! Om kwaliteit te kunnen garanderen, selecteren wij al onze klusjesmannen op hun betrouwbaarheid en vakkundigheid. Je kan ook nog eens zien hoe eerdere klanten onze vakmannen hebben beoordeeld: zo kan je makkelijk en snel een keuze maken! Van elke vakman staat een foto op de website; je weet dus altijd van tevoren wie er bij je voor de deur zal staan.

Natuurlijk kunnen onze vakmannen als ze bij je thuis zijn ook nog andere klusjes voor je oplossen. Meubels monteren, laminaat leggen, lampen ophangen, sloten vervangen; het zijn echte manusjes-van-alles!

Nadat de vakman zijn werk bij jou naar tevredenheid heeft afgerond, kan je direct bij hem afrekenen. Contant betalen is altijd mogelijk, en veel klusjesmannen hebben ook een mobiel pinapparaat bij zich. Geen cash of pinpas bij de hand? Geen probleem! Wij sturen je ook altijd een factuur per e-mail, die je met iDeal kunt betalen - wij regelen vervolgens dat je betaling bij de vakman terechtkomt.