Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Toiletpot laten plaatsen

Een toiletpot is misschien niet het meest charmante onderdeel van het huishouden maar het is des te belangrijker dat deze comfortabel en vakkundig wordt geplaatst. Er zijn veel verschillende soorten toiletten en wc’s, maar onze vakmannen weten met elke merk en type raad. Het kan gaan om een staand toilet, een wandcloset (hangend toilet) of een duobloktoilet. Deze verschillende soorten wc’s hebben allemaal een andere manier van monteren.

Onze loodgieters kunnen je op elk gewenst moment helpen met het plaatsen en installeren van een toilet. Ze kunnen met spoed dezelfde dag nog de WC bij je plaatsen. Als het minder haast heeft kunnen ze je ook morgen of op een ander moment van hun vakmanschap voorzien. Ze zijn 24/7 beschikbaar om deskundig werk te leveren. Ze installeren zowel het reservoir als de toiletpot zelf.

Allereerst zullen zijn de waterleiding afsluiten zodat het werk gedaan kan worden. Hierna wordt de oude pot losgeschroefd van de vloer. De afvoer wordt afgesloten met een doek of prop papier om vervelende luchtjes vanuit het riool te voorkomen. Afhankelijk van het type toilet zullen dan de vlotterkraan losgehaald worden en de valpijp en stortbak verwijderd worden.

De badkamer kan een hele nieuwe sfeer krijgen nadat het toilet vervangen is. Een zwevend toilet kan de badkamer bijvoorbeeld veel ruimer laten lijken maar vergt dan ook wel expertise om te plaatsen. Groot voordeel is wel dat het schoonmaken een stuk makkelijker gaat omdat de vloer gewoon gedweild kan worden. Bij het kiezen voor het type toilet kan de vakman uiteraard ook adviseren. Onder ander over de betegeling en de metingen die gedaan moeten worden. Hij kan dit ook voor je uitvoeren.

De loodgieter zal alles in het werk stellen om je naar tevredenheid te helpen. Of je nu zelf al een uitgetekend plan hebt of enkel op zoek bent naar advies, de vakman zorgt voor een eerlijke en goedkoop tarief. Betalen hoeft niet contant maar kan ook achteraf door een online overschrijving met behulp van iDeal. Daarnaast is het bij sommige vakmannen mogelijk om aan de deur te pinnen. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van een toilet is uiteraard ook mogelijk.

Onze vakmannen zijn door het gehele land actief en stappen direct voor je in de auto om je te helpen. Of je nou woonachtig bent in Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Groningen, Dordrecht, Utrecht, Maastricht, Groningen, Haarlem, Zwolle, Leeuwarden, Arnhem, Tilburg of waar dan ook: wij zorgen dat er snel een gekwalificeerde en betrouwbare vakman langskomt. Wij staan voor snelheid, kwaliteit en service!