Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Stortbak vervangen

Lig je net lekker warm in je bed, hoor je de wc steeds voorlopen. Dit is natuurlijk een heel vervelend geluid en moet je weer je bed uit om nogmaals goed door te trekken. Naast dat het een vervelend geluid is, kost het ook veel geld als het water steeds blijft lopen.

Het doorlopen van de stortbak kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld door slijtage of kalkaanslag. Het kan ook zo zijn dat de vlotter kapot is, waardoor de stortbak wordt gevuld terwijl die al vol zit. Het is mogelijk om alleen de vlotter te vervangen. Soms is het probleem groter en moet de gehele stortbak worden vervangen. Lijkt het je toch lastig of heb je hier eigenlijk geen tijd voor? Geen probleem, plan dan gemakkelijk en snel een afspraak in bij Zoofy.nl!

Met spoed hebben wij binnen 20 minuten een loodgieter bij jou in de buurt gevonden. Heb je toch niet zo'n haast en komt morgen beter uit? Bij Zoofy kies je zelf een gewenste dag en tijdstip uit die jou het beste uitkomt. Zo kan je de volgende dag nog lekker uitslapen of hoef je niet onnodig afspraken te verzetten.

Zoofy werkt alleen samen met de meest betrouwbare en vakkundige loodgieters. Zo heb je de mogelijkheid om zelf een loodgieter uit te kiezen die bij jou langs mag komen. Hierdoor weet je straks wie er voor je deur staat. Bovendien kan je zien wat de (vaste) uurtarieven zijn van de loodgieters en kan je hun beoordelingen lezen. Wil je naast het het vervangen van je stortbak ook andere werkzaamheden laten verrichten? Dat kan! Onze loodgieters kunnen je helpen met o.a. het aansluiten van je gasfornuis, lekkages opsporen en oplossen, verstoppingen oplossen en nog veel meer.

Wij hanteren bij Zoofy voordelige tarieven en rekenen nooit voorrijkosten. Daarnaast kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en heb je garantie dat je klus netjes en goed wordt uitgevoerd door onze loodgieters. Je kan na de klus kiezen om contant te betalen of via iDeal. En als je de rekening meteen wilt betalen maar geen cash thuis hebt dan hebben sommige loodgieters voor jouw gemak een pinapparaat op zak. Hierdoor kan je direct aan de deur veilig betalen.