Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Maandag

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Storing Intergas CV ketel opsporen en oplossen

Soms helpt het simpel herstarten van de cv ketel ook al. Dit doe je door de stekker er uit te trekken en vijf minuten te wachten voordat je deze er weer in stopt. Op deze manier geef je de ketel de kans om zich te resetten. Heeft dit niet geholpen? Controleer dan of de waterdruk nog op pijl is, de gaskraan nog open staat of dat er geen groep per ongeluk is uitgeschakeld.

Heeft dit alles geen zin of geeft de CV ketel een storing aan? Maak dan via zoofy.nl een afspraak met één van de aangesloten cv monteurs. De meest voorkomende storingscodes bij een Intergas CV ketel zijn storingscode: 1, 2, 4, 5 & 11. Met behulp van deze storingscodes kun je er gelijk achter komen wat het probleem is. De storingscode zijn duidelijk uitgelegd en op die manier weet je gelijk waar het probleem zit. Als voorbeeld:

Bij een Intergas 1 storing is de druk in de ketel te hoog. Dit heeft waarschijnlijk te maken met een te hoge temperatuur in de CV ketel zelf. Het vervangen van de waterpomp of stromingschakelaar kan het probleem oplossen. Ook kan er zich valse lucht in de installatie bevinden, ontluchten is dan waarschijnlijk voldoende.

Naast de storingscodes kan je cv ketel ook nog andere problemen geven.
  • De CV-ketel maakt een raar geluid geluid;
  • De ketel moet steeds worden bijgevuld;
  • Geen warm water in de douche of andere kraan;
  • Radiatoren of vloerverwarming doen het niet


De bovenstaande problemen hoeven zich niet direct in de ketel af te spelen, maar kunnen daar wel vandaan komen zonder dat de ketel een storingscode geeft.

Ook al geeft de ketel niet direct een storing aan, maar merk je wel dat er iets mis is met de cv ketel, een afspraak via zoofy.nl is zo geregeld. Voer simpel je postcode in en kies het moment wanneer het jou uitkomt. Vervolgens vul je de gegevens en en de aanvraag wordt verstuurd! Een tip: vergeet niet bij klusomschrijving je cv merk en type te vermeld. Op deze manier kunnen de monteurs je nog beter van dienst zijn!

Via Zoofy weet je gelijk waar je aan toe bent. Alle prijzen op de website zijn vaste prijzen inclusief btw en we rekenen geen voorrij kosten! Op deze manier sta je achteraf niet voor verrassingen en kun je op korte termijn geholpen worden. Even geen cash bij de hand? Geen probleem! Achteraf betalen via iDeal of overschrijving is geen probleem.