Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Maandag

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Storing Atag CV ketel opsporen en oplossen

Het in het Achterhoek gevestigde ATAG is een A-Merk uit Nederland. Het bedrijf staat bekend om zijn innoverende, degelijke en betrouwbare CV ketels. Naast CV ketels maakt ATAG ook ovens, koelkasten, fornuizen, koffiemachine, vaatwassers en nog vele andere producten.

ATAG heeft verschillende modellen op de markt die afgestemd zijn op alle wensen van de klant. Elk model is vervolgens weer te leveren in een andere uitvoering (Compact, Solo & Comfort). ATAG zorgt er op deze manier voor dat er een uitvoering voor elke portomonee is. Dit zijn de modellen die op dit moment beschikbaar zijn:

  • Q-Serie
  • A-Serie
  • E-Serie
  • Q-CC
  • Q-Solar
  • ATAG XL


Door de innovatie van ATAG kun je een hoop aflezen aan de ketel zonder er al te veel verstand van te hoeven hebben. Zo zijn de bedrijfscodes makkelijk uitleesbaar zoals hieronder beschreven.

0 : Stand-by stand
1 : De ketel is aan het ventileren.
2 : Ontstekingsfase
3 : De cv is aangeslagen voor de verwarming
4 : De cv is aangeslagen voor warm tapwater.
5 : De ventilator controleert de werkzaamheid
6 : De brander staat uit.
7 & 8: De pomp draait na.
9 : De brander staat uit door waarschijnlijk een druppende waterkraan.

Storingscodes vereisen wat meer onderzoek en zijn dan ook vaak niet door de consument zelf op te lossen. Een C1 10 melding bijvoorbeeld komt voort uit het probleem dat de veilgheidstempratuur is overschreden. Er zal dan een monteur langs moeten komen om het probleem op te lossen. Ook bij de storingscode E37 is er de hulp van een monteur nodig. Hoogstwaarschijnlijk zit de print niet juist in de connector van de ketel waardoor een elektronisch probleem ontstaat.

Dit zijn uiteraard slechts enkele voorbeelden van storingscodes. Heb je last van deze of een andere dergelijke storingscode? Zoofy zorgt ervoor dat jouw cv ketel binnen no time weer gerepareerd wordt. Via onze website zoofy.nl voer je simpel je klus in en selecteert vervolgens de categorie waar je klus in thuis hoort. Kies een dag en tijd uit wanneer het je uitkomt en voer je gegevens in. Let er even op dat je het merk en type en indien mogelijk ook de storingscode noteert bij klusomschrijving. Op die manier kunnen we je nog beter van dienst zijn.

Als je alles hebt ingevuld sturen wij de aanvraag naar alle beschikbare vakmannen in jouw regio uit. Alle vakmannen hebben uitstekende reviews die terug te vinden zijn op zoofy.nl. Alle klanten kunnen namelijk na een klus een beoordeling achterlaten, waardoor wij de kwaliteit van de vakmannen kunnen waarborgen.

De prijzen die je op de website vindt zijn allemaal inclusief btw en we rekenen geen voorrij kosten. Op deze manier proberen wij het zo overzichtelijk mogelijk te houden en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Betalen kan direct bij de vakman, merendeels van de aangesloten vakmannen hebben een pinapparaat bij de hand en contact kun je altijd afrekenen. Maar komt dat niet uit dan is er altijd de mogelijkheid om achteraf via iDeal te betalen. Regel dus via Zoofy met spoed de juiste vakman om je ATAG cv ketel weer top top in orde te maken!