Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Maandag

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Elektrisch snoer laten verlengen

Na een werkdag kom je thuis en bedenkt je fijn een film te gaan kijken met je nieuwe beamer. Dan blijkt dat het elektrisch snoer van je beamer te kort is. Balen zeg! Gelukkig helpen de vakmannen van Zoofy.nl je graag met al je klussen in en om het huis. Bel ons even op voor een afspraak of boek zelf makkelijk een een voordelige vakman via de website Zoofy.nl. Wij rekenen geen voorrijkosten en de btw is al in het tarief meegerekend. Op onze website kun je dus meteen zien waar je aan toe bent.

Ben je zelf ook handig? Je kunt er dan voor kiezen zelf het snoer te verlengen met een verlengkabel. Je kan er zelf heel makkelijk een verlengsnoer aan zetten door middel van het plaatsen van een kroonsteentje. Dit is echter niet echt veilig, omdat het bijvoorbeeld brandgevaarlijk kan zijn. Je kan er ook voor kiezen om een snoerdimmer tussen te zetten, daarnaast bestaan er koppeldoosjes waar een kroonsteen in zit. Nog een mogelijkheid is om het hele snoer te vervangen voor een langer exemplaar, van stekker tot aansluiting. Een vakman kan je hierbij ook voorlichten wat de beste keuze is.

Nog een goede reden om een kabel te verlengen is bijvoorbeeld bij de afzuigkap. Als de kabel namelijk net te kort is moet er anders een nieuw stopcontact worden aangelegd. Dit is simpel te voorkomen door het monteren van een adereindhuls tussen de twee snoeren. Adereindhulsjes zijn speciaal gemaakte koperen busje die je om een gestript snoer doet en dan vast knelt met een speciale of combinatietang. Met een Adereindhuls voorkom je dat de dunne draadje kapot gedraaid worden in de kroonsteen. Dit kan je ook laten doen door de elektriciens die op Zoofy vermeld staan.

Wanneer je kiest om zelf de klus in te boeken ga je naar Zoofy.nl. Hier kies je je klus waarna je je postcode kunt invullen. Zo zie je meteen welke vakmannen er in jouw buurt actief zijn. Als je kiest voor een klus met spoed komt er vandaag nog een vakman bij je langs. Je kunt er ook voor kiezen om de klus op een andere dag in te plannen. Ben je niet zo digitaal aangelegd? Wij kunnen ook telefonisch een afspraak voor je inboeken.

De vakmannen van Zoofy.nl zijn vooraf door ons geselecteerd op vakkundigheid en betrouwbaarheid. Ook kun je in de reviews zien hoe klanten deze vakman eerder heeft beoordeeld op zijn vakkundigheid. Als er een vakman voor je is geselecteerd komt hij of zij naar je toe. Je weet ook meteen of de juiste vakman voor de deur staat omdat je op onze website ook de foto's kunt vinden van de vakmannen.

Als de klus is afgehandeld betaal je de kosten voor de klus. Betalen kan op verschillende manieren. Je kunt de digitale fatuur afwachten zodat je met iDeal kan betalen. Als je liever contant betaald kan dat ook. De meeste vakmannen hebben ook een mobiel pinapparaat bij zich. Na betaling ontvangt je de factuur per email.

Via onze website Zoofy.nl zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Natuurlijk kun je ons ook even bellen of mailen als je vragen hebt. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via Whatsapp.