Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Schutting (laten) plaatsen

Zo moet je een schutting plaatsen


Dat je buren ontzettend leuke mensen zijn, betekent niet automatisch dat het niet ook prettig is om een beetje privé in je tuin te kunnen zitten! Tuurlijk kun je zelf aan de slag. Je kunt het ook uitbesteden. Schakel ons in om een schutting te laten plaatsen. Liever zelf aan de slag. Doe het dan zo:
Zelf plaatsen
  1. Meet de lengte van de totale schutting op met een landmeter. Bereken hoeveel schermen u nodig heeft door deze lengte te delen door de grootte van de schermen. Bekijk ook hoeveel palen er nodig zijn.
  2. Bepaal eerst de plaats van de eerste paal. Meet vanuit hier de posities van de andere palen. Je kan hiervoor een touwtje gebruiken om ze netjes op een lijn te houden.
  3. Gaten graven. Graaf met een schep of een boor de gaten voor de schuttingpalen. Deze moeten ongeveer 30cm diep zijn.
  4. Zet de palen in de gaten. Je kan ze verankeren met snelbeton. Hierdoor staan ze erg stevig en zullen ze minder snel gaan rotten. Gebruik een waterpas om de palen recht te zetten.
  5. Controleer met een touw of een waterpas of de palen even hoog zijn. Ga uit van de laagste paal en zaag zo nodig bij.
  6. Boor op 30cm en op 160cm boven de grond een gaatje van 3mm in de palen. Schroef de schuttingsteunen op de zijkant van de palen.
  7. Schroef de schermen aan de steunen. Zorg ervoor dat het stuttingsdeel waterpas hangt.
  8. Als alles staat, dan moet de grond nog worden afgewerkt. Stamp deze aan tot alles er mooi uit ziet.
Onze ervaren timmermannen plaatsen snel en vakkundig een houten schutting (of ander materiaal) in je tuin, op een moment dat jou uitkomt. Het enige dat jij hoeft te doen, is je gegevens invoeren op Zoofy.nl en vanuit je tuinstoel toekijken!

Vul je postcode in, en je ziet direct voor welk uurtarief onze vakmannen bij je aan de slag kunnen. Je betaalt bij ons geen voorrijkosten en de BTW is al in de prijs verrekend, dus er zijn achteraf geen vervelende verrassingen. Omdat wij altijd vakmannen bij jou in de buurt hebben, kunnen we in spoedgevallen binnen 20 minuten iemand voor je regelen die diezelfde dag nog bij je op de stoep staat!

Onze timmermannen zijn door ons geselecteerd op vakkundigheid en betrouwbaarheid; zo kunnen we altijd garanderen dat ze alles netjes bij je achterlaten! Ook kan je van alle vakmannen zien hoe zij door eerdere klanten zijn beoordeeld.

Heeft de nieuwe schutting geen spoed, maar zou je 'm wel graag morgen of op een ander moment willen laten plaatsen? Ook dat kan bij Zoofy.nl! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om op het door jou gewenste moment een afspraak te maken met een vakman. Vul je postcode in, selecteer timmerman, en je krijgt direct een overzicht van alle timmermannen bij jou in de buurt - mét hun beoordelingen! Van alle vakmannen hebben we een foto op de site staan, zodat jij weet wie er straks bij je voor de deur staat.

Als de klus eenmaal naar tevredenheid is afgerond, kan je er voor kiezen om direct bij onze vakman af te rekenen. Contact betalen kan altijd, maar veel vakmannen hebben ook een pinautomaat bij zich. Geen cash of pinpas bij de hand? Geen probleem. Je kan altijd ook gewoon achteraf betalen: in dat geval sturen wij een factuur per e-mail, die je vervolgens met iDeal kunt betalen. Het gemak dient de mens!