Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Sanibroyeur kapot of verstopt snel weer gerepareerd

Je weet snel of je een verstopte of kapotte sanibroyeur hebt. Het enige dat je moet doen is een tik geven tegen de sanibroyeur. Niet te hard natuurlijk, maar even er tegenaan duwen. Als de sanibroyeur aan gaat, dan doet ie het nog wel. Gaat de sanibroyeur niet aan dan is de motor kapot en moet die gerepareerd worden. Dat is een kostbare vervanging. Meestal kost dat minimaal 500 Euro om een vervangende sanibroyeur te regelen. Daar komt installatie nog bij.

Slaat de sanibroyeur nog wel aan, maar pompt hij niks meer weg. Dan zit ie hoogstwaarschijnlijk verstopt. En dat is een vies karwei om de sanibroyeur weer te ontstoppen. Dat kan al vanaf 155 Euro.

Je kan via Zoofy snel een loodgieter regelen die je met spoed, morgen of op welk ander moment jou uitkomt komt helpen.

De sanibroyeur is in de basis een pomp die alle afval wegpompt en verkleind. Het wordt vaak gebruik in Amsterdam, omdat daar de rioleringsbuizen een kleine diameter heeft. En veel WCs staan onderin een kelder of onder de standleiding. Dan kan het afvalwater alleen maar weggespoeld worden door een pomp zoals een sanibroyeur.

De sanibroyeur sluit je aan op een stopcontact en op de riolering en de afvoer van het toilet. De sanibroyeur sluit je aan via een mof op de toilet. Je sluit het apparaat aan op de riolering met een klem. Niet alle sanibroyeurs hebben een vermaler erin zitten. Alleen als je een kleine leiding hebt die uitkomt op het riool is het handig om een vermaler-optie te gebruiken. Heb je alleen een vuilwaterpomp nodig, dan is een standaard sanibroyeur voldoende. Die pompt het afvalwater naar een hogere plek in de woning en zorgt er voor dat het afvalwater in de riolering kan komen. Dat is direct ook het grote nadeel van een kapotte sanibroyeur. Je kunt meteen je toilet niet meer gebruiken. En het wordt heel snel een vieze stinkende bedoeling. Daar helpen wij je natuurlijk graag en snel mee. Niets is vervelender om je wc niet te kunnen gebruiken en een stikkend huis te hebben.