Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Samsung wasmachine reparatie

Help! Je Samsung wasmachine doet het niet meer en de handleiding biedt ook geen uitkomst. Je hebt het filter al schoongemaakt en heel vaak op de aan- en uitknop gedrukt. Nog steeds blijven je sokken bewegingsloos achter het glazen deurtje liggen terwijl het rode LED lampje je tegemoet knippert.

Hieronder vind je de meest voorkomende problemen met Samsung wasmachines:
  • Samsung foutmelding 3E: Probleem zit bij de motor van de wasmachine, zo kan hij geen stroom krijgen of hij is defect.
  • Samsung foutmelding 4E: Er is iets mis met de watertoevoer van de wasmachine, vaak komt dit doordat hij verstopt zit of hij is bevroren (geweest).
  • Samsung foutmelding 5E: De afvoer van de wasmachine werkt niet naar behoren, zo kan afvalwater zich opgehoopt hebben waardoor deze nu verstopt is.
  • Samsung foutmelding HE: Het verwarmingselement van de machine heeft een probleem, het komt vaak voor de deze in zijn geheel kapot is.
  • Samsung foutmelding CE: De koeling van de machine klopt niet. Zo kan het zijn dat er een sensor kapot is, maar ook het onderdeel kan defect zijn.
  • Samsung foutmelding UE De machine kan niet starten omdat er een probleem is met de balans. Dit is een veiligheidsmaatregel, als de machine zou gaan draaien kan hij in zijn geheel kapot draaien. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de machine te vol zit.


De tijd van urenlang zoeken op het intenet naar een geschikte, betrouwbare witgoedmonteur die betaalbaar en snel een reparatie voor je uitvoert is gelukkig voorgoed voorbij. Via Zoofy.nl vind je gemakkelijk en goedkoop een witgoedmonteur die snel op locatie langs kan komen om je Samsung wasmachine na te kijken en te repareren. In een heleboel gevallen kan de monteur direct een oplossing bieden waardoor je binnen no-time weer kleine en grote wasjes kan draaien.

Wanneer je via Zoofy.nl een klus inplant, betaal je nooit voorrijkosten omdat wij altijd een vakman langs sturen die bij je in de omgeving werkzaam is. Alle tarieven op de website zijn daarnaast inclusief BTW, handig want zo kom je nooit voor financiële verrassingen te staan.

Vul je postcode in en je weet direct welke vakkundige witgoedmonteur er bij jou in de buurt beschikbaar is. Mocht je vandaag nog een witgoedmonteur zoeken die je Samsung wasmachine met spoed kan repareren? Dan kun je kiezen voor een spoedklus. Binnen 30 minuten heb je dan een afspraak en zal een van onze vakmannen telefonisch contact met je opnemen. Wanneer de reparatie iets minder snel uitgevoerd hoeft te worden kunnen we natuurlijk ook op een ander moment een monteur laten langskomen voor een aantrekkelijk uurtarief.

Zoofy maakt gebruik van een review systeem. Middels dit systeem laten klanten beoordelingen achter over de vakmannen die bij hen langs zijn geweest. Alleen de beste vakmannen krijgen een plekje op ons platform zodat je altijd de garantie hebt op een goede betrouwbare witgoedmonteur die kwaliteit levert. Ook handig; Op de website vind je een foto van iedere vakman. Zo weet je altijd van te voren wie je komt helpen.

Nadat de klus geklaard is, zal de vakman een factuur voor je aanmaken. Je kunt er op dat moment zelf voor kiezen hoe je het liefst betaalt. Dat kan direct, maar ook achteraf via de digitale factuur. Bij de meeste witgoedmonteurs kun je onmiddelijk afrekenen via een mobiel pin automaat of contant. Portemonnee niet bij de hand? Geen probleem! Via de betaalknop in de e-mail met de factuur kun je heel gemakkelijk met iDEAL achteraf betalen. Ook bevat de e-mail instructies hoe je het factuurbedrag handmatig kunt overmaken naar Zoofy.

Wanneer je voor of na de klus nog vragen hebt helpen we je graag verder. Naast dat onze website 24 uur per dag beschikbaar is, kun je ons ook altijd even appen, mailen of bellen.