Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Onderhoudsbeurt aan je Nefit CV ketel

Het winterseizoen klopt weer aan de deur inclusief de gure kou die erbij komt kijken. Tijd voor je “jaarlijkse” CV onderhoud lijkt ook alweer een hele tijd geleden. Het laatste wat je wil dat bij de eerste vrieskou de CV ketel het begeeft. Daarom is onderhoud zo belangrijk. Wat komt er nu kijken bij zo’n onderhoudsbeurt van een Nefit CV ketel?
In grote lijnen wordt de ketel nagekeken en schoongemaakt. Onderhoud bestaat voor een een groot gedeelte uit controle. Denk aan veiligheid. De controle van de gasaansluiting, het afvoerkanaal en alle beveiligingen. Wil je het echt goed doen, is ook een rook analyse mogelijk. Daarnaast controleert je meteen de werking van de CV-ketel en indien nodig stel je het opnieuw af. De waterdruk en hoeveelheid lucht mogen ook niet ontbreken in de controle. Indien nodig wordt het water aangevuld. Het verwarmingssysteem kan ook worden bijgevuld en ontlucht. Tot slot dient ook de brander schoon gemaakt worden.
Hoe doe je dit nu allemaal? Ten eerste is het belangrijk om te weten dat alleen een vakman het jaarlijkse rapport kan maken. Mocht je toch graag zelf aan de slag gaan kun je beginnen met het lezen van de handleiding waarover iedere Nefit CV-ketel beschikt. De meeste zijn inmiddels ook online te vinden. In de handleiding is alle informatie te vinden waarover je moet beschikken om de controle uit te voeren. Zoals hoe hoog de druk dient te zijn,
Waarom is het onderhoud bij een Nefit CV-ketel zo van belang? Het biedt vele voordelen. Zo gaat de ketel vele levensjaren langer mee. Het werkt zuiniger wat alleen maar gunstig kan zijn voor je portemonnee en niet te vergeten het milieu. Tot slot is de kans op een storing op zo’n koude en gure winterdag ook gelijk een stuk kleiner. De ketel wordt tijdens het onderhoud namelijk ook nagekeken op storingen of storingen die er aan kunnen komen. Op deze manier kun je er namelijk voor zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.
Zoofy werkt niet met onderhoudscontracten, maar je kan heel simpel bij ons een jaarlijkse onderhoudsbeurt boeken. Het boeken gaat makkelijk en kan precies op het moment worden geboekt wanneer het jou uitkomt! Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat je een storing hebt aan je CV ketel dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een cv monteur jouw kant op komt om je uit de kou te halen!
Alle cv monteurs die op Zoofy staan hebben we persoonlijk gespoken tijdens de intake voordat ze online komen te staan. Daarnaast krijgt elke klant de mogelijkheid om een review achter te laten. Zo kunnen we de kwaltieit van de cv monteurs die zijn aangemeld bij Zoofy garanderen!