Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

CV onderhoud

Regelmatig cv onderhoud aan de ketel verlengt de levensduur van de cv installatie en verkleint het risico op storingen tijden de koude wintermaanden. Niemand wilt graag zonder warm water komen te zitten. Met regelmatig onderhoud voorkom je extra kosten. Voor een eenmalige onderhoudsbeurt heb je via onze website zo een professionele cv monteur gevonden. Zo wordt je geholpen wanneer jij dat wilt.

Tijdens een onderhoudsbeurt kijken onze cv monteurs je cv ketel na op verschillende onderdelen. Ga vooral niet zelf aan de slag. Een cv installatie is een ingewikkeld apparaat. De cv ketel stoot daarnaast koolmonoxide uit. Dit moet goed worden afgevoerd om zo het risico op koolmonoxide vergiftiging te voorkomen. Laat het dus altijd over aan een erkende cv monteur.

Onze monteur maakt de cv ketel helemaal weer schoon van binnen. Met name de verbrander wordt goed nagekeken. Dat is een belangrijk onderdeel dat ervoor zorgt dat je er altijd lekker warm bij zit. Ook de druk van de centrale verwarming wordt nauwlettend gecontroleerd. De pakkingen worden eventueel vervangen om lekkage te voorkomen. En wanneer onze monteur je cv ketel controleren zullen zij het gas/lucht mengsel correct afstellen. Hierdoor wordt je cv ketel zuiniger. Dat scheelt in de stookkosten die je per maand kwijt bent.

Wij adviseren om ketels die 8 jaar en ouder zijn elk jaar te laten onderhouden. Daarvoor kun je aan abonnement afsluiten maar dat hoeft niet. Bij ons betaal je gewoon een vast bedrag voor de onderhoudsbeurt van je cv-ketel. En was je tevreden met het onderhoud, dan komen we graag de volgende keer weer bij je terug! Je krijgt hier dan een jaarlijks servicebericht over. Zo hoef je zelf niet na te denken wanneer je weer een onderhoud voor je ketel moet inplannen.Dan bepaal je zelf of je de cv ketel dit jaar wel of niet wilt laten onderhouden. Qua kosten komt dat op hetzelfde neer als een abonnement. Maar dan zonder allerlei voorwaarden waar je aan vast zit.

Voor elk type hr ketel kun je bij ons terecht voor een onderhoud. De belangrijkste merken zijn ATAG, Intergas, Remeha en Nefit.

Bij een oudere ketel slijten de onderdelen sneller. Door regelmatig cv ketel onderhoud kun je die tijdig laten vervangen. Ook zo voorkomen je storingen. Jongere cv-installaties, vanaf 2 jaar zou je 1x per 2 jaar kunnen laten onderhouden. Daar zijn vaak nog geen storingen mee. Hoe vaker je je cv-ketel laat onderhouden, hoe groter de kans is dat de levensduur van de cv-ketel zo lang mogelijk wordt opgerekt. Daarbij is het zo dat als een cv-ketel goed wordt onderhouden, hij ook zuiniger wordt. Een gemiddeld gezin verbruikt zo'n 1200 Euro gas per jaar. En als je cv ketel al een paar procent zuiniger wordt door de onderhoudsbeurt, heb je het onderhoud van de ketel er al weer uit! Dus je ketel houdt het niet alleen langer vol. Je voelt het ook direct in je portemonnee.

Wanneer je ondanks regelmatig onderhoud toch last hebt van een cv storing, dan plaats je via onze website een spoedaanvraag. Een van onze monteurs is dan snel ter plaatse. Vaak nog dezelfde dag zodat je zo snel mogelijk weer een goed werkende ketel hebt. Naast storingen zijn verstoppingen van het cv systeem een veel voorkomend probleem. Er ontstaat roet door verbranding. Als dit niet af en toe wordt schoongemaakt kunnen er ernstige problemen worden veroorzaakt. Denk daarbij aan het eerdere genoemde koolmonoxide probleem.

Nadat een van onze monteurs bij je is langs geweest voor het onderhoud ontvang je een factuur via de email. Betalen kan eenvoudig veilig online. Via Tikkie of iDeal. Onze website is 24 uur per dag te gebruiken. Bij vragen staan onze klantenservice 7 dagen per week voor je klaar. Wij werken alleen samen met vakmannen die tenminste enkele jaren ervaring hebben. Ook voor het plaatsen van een nieuwe cv ketel kun je daardoor een beroep doen op een van onze erkende cv monteurs.

Waar helpen jullie bij cv ketel onderhoud?

Zoofy heeft een landelijk netwerk van erkende cv monteurs. Onze cv ketel specialisten helpen dus waar jij maar wilt. Zo kun je gebruik van ons maken in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag. Maar natuurlijk ook ver buiten de Randstad. Kortom voor alle merken, elk type cv ketel storing en periodiek onderhoud kun je via onze website dag en nacht een afspraak maken.