Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Miele wasmachine reparatie

Iedere wasmachine kan een defect hebben, zelfs een Miele. Daarom heeft Zoofy.nl vakmannen die gespecialiseerd zijn in Miele wasmachines reparaties. Dus als je Miele wasmachine niet meer helemaal werkt zoals vroeger, laat het ons even weten. Ook voor kleine reparaties aan je wasmachine zoals het repareren van een kapot deurtje of het vervangen van een lader ben je aan het juiste adres.

Hieronder vind je de meest voorkomende problemen met Miele wasmachines:

  • Miele foutcode F27: Er staat water in de bodemplaat van de machine,waardoor de machine deze foutcode geeft. Het kan zijn dat tijdens het schoonmaken van de pluizenfilter water is achtergebleven in de machine, maar ook een lekkage in machine kan dit veroorzaken.
  • Miele foutcode F51: Deze code geeft een foutmelding bij de druksensor in de machine, hoogstwaarschijnlijk is er iets mis met de waterdruk in de machine.
  • Miele foutcode F53: De snelheidsensor in de machine geeft een foutcode. Het kan zijn dat de sensor kapot is, maar ook een defect onderdeel machine kan deze foutmelding veroorzaken.


Bij Zoofy.nl zorgen wij voor de juiste vakman bij elke klus.

Op de website Zoofy.nl kun je eenvoudig zelf een vakman boeken die gespecialiseerd is in Miele wasmachine reparaties. Nadat je je postcode hebt ingevuld kies je de juiste klus. De tarieven verschijnen daarna direct in beeld zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Geen verassingen achteraf. Onze prijzen zijn inclusief btw dus er komen geen extra kosten bij. Wij zoeken altijd naar vakmannen bij jouw in de buurt, vandaar dat wij geen voorrijkosten berekenen, lekker voordelig dus! Heeft je klus spoed en wil je vandaag nog een vakman? Zodra jouw klus bij ons binnen komt gaan wij meteen voor jou op zoek naar een beschikbare vakman. De vakman neemt dan contact met je op. Als je wasmachine reparatie geen haast heeft kun je natuurlijk de klus natuurlijk ook inplannen voor een andere dag.

De vakmannen van Zoofy.nl zijn gescreend op vakkundigheid en betrouwbaarheid. Wij werken dus alleen met vakmannen die verstand van zaken hebben. Laat ons daarom weten of het om een Miele wasmachine gaat of een ander merk. Ook kun je op onze website reviews bekijken van vakmannen. De reviews geven aan hoe klanten de vakman hebben beoordeeld op zijn vakkundigheid. Je weet meteen of er een vakman van Zoofy.nl voor de deur staat want op onze website staan foto's van onze vakmannen.

Als de klus naar tevredenheid is afgerond kun je op verschillende manieren betalen. Contant betalen is mogelijk maar bij ons kun je ook pinnen omdat onze vakmannen meestal een mobiel pinapparaat bij zich hebben. Handig toch! Wil je liever achteraf betalen? Dat kan ook. Je ontvangt na iedere klus van ons een digitale factuur. Deze digitale factuur bied je de mogelijkheid te betalen met iDeal.

Heb je hulp nodig bij het plannen van een klus of heb je andere vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via email en via Whatsapp. Op onze website kun je 24 uur per dag een klus inplannen.