Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Lekkage in de radiator opsporen en oplossen

In ons koude kikkerlandje is een van de heerlijkste dingen om de radiator aan te kunnen zetten als u uit de kou binnenkomt en uw huis heerlijk te verwarmen totdat het behaaglijk is. Niks is dan ook vervelender om een lekkage te hebben aan uw radiator. Door een lekkage werkt uw radiator niet optimaal en de lekkage kan uw muur en vloer beschadigen. Het liefst lost u dit dan ook zo snel als mogelijk op. Via Zoofy kunt u de beste loodgieters snel, goedkoop en gemakkelijk bestellen om de vervelende lekkage bij uw radiator te verhelpen. Dit kunt u aanvragen via onze website of door even te bellen. Op de website hoeft u slechts uw postcode in te vullen en de categorie lekkage aan radiator in te vullen. Hierna kunt u nog wat persoonlijke gegevens noteren en de gewenste datum en tijdstip. Na deze stappen heeft u al een afspraak via Zoofy om een vakkundige vakman te vinden.

Bent u nou super handig en kunt u de meeste klusjes zelf uitvoeren pak dan de volgende materialen erbij: oude doeken, werkhandschoenen en een opvangbak voor het water. Met deze materialen bij de hand en het volgende stappenplan kunt u de lekkage zelf makkelijk verhelpen.

  • Check eerst even waar de lekkage precies vandaan komt. Komt deze van de verbindingen van de radiator dan kunt u deze met een tang aandraaien. Meestal is de lekkage dan met deze simpele handeling verholpen. Helpt dit niet? Lees dan nog even door.
  • Voordat u de reparatie zelf wil uitvoeren is het ons advies om de radiator eerst leeg te laten lopen. Schakel eerst de toevoer uit, zorg voor een grote bak om het water op te vangen en draai vervolgens de radiatorkraan of de ontluchtingskraan openen.
  • Met behulp van speciaal afdichtingspasta kunt u de lekkende radiatorkraan repareren.
Gebruik hierbij handschoenen om uw handen te beschermen. Deze pasta is namelijk een soort vloeibaar metaal die u op de verbindingsstukken kan aanbrengen. Na het aanbrengen van deze pasta kunt u de isolatietape aanbrengen. Laat deze pasta goed drogen anders loopt u het risico om alsnog lekkage te krijgen. Als u deze stappen heeft voldaan kunt u de radiator weer vullen.

Lukt het nou niet om de lekkage te vinden of om deze op te lossen maak dan zeker gebruik van Zoofy. Zoofy werkt samen met de beste loodgieters die ervaren zijn in het opsporen en oplossen van lekkages. Alle vakmannen worden van tevoren gescreend op hun vakkundigheid en betrouwbaarheid. Andere klanten laten bovendien reviews achter over hun ervaringen met de vakmannen. Zo weet u altijd wie er langskomt en hoe andere klanten de vakman en de werkzaamheden heeft ervaren. Een goede loodgieter heeft u vanaf 60,- inclusief BTW in huis, bovendien rekenen wij geen voorrijkosten. Heeft u nou haast en heeft u het liefst vandaag nog een vakkundige loodgieter over de vloer? Bel ons dan met uw spoedaanvraag of vraag de spoedklus aan op onze website. We regelen dan binnen twintig minuten een afspraak en laten u direct weten wie er langskomt om uw probleem te verhelpen.

Is de klus naar tevredenheid afgerond? Dan kan u zelf kiezen de betalingswijze kiezen. Zo kan er contant, met pin of achteraf betaald worden.

Heeft u nou nog andere vragen of een ander dringend probleem? Bel ons dan gerust op en dan helpen wij u zo snel mogelijk aan een vakkundige en betrouwbare vakman.