Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Lekkage in de keuken opsporen en oplossen

Na een lange dag bikkelen in de keuken heb je heerlijk gegeten met je beste vrienden. Samen ruimen jullie op en alle vaat kan in de vaatwasser. Snel aanzetten en op de bank ploffen is het idee, maar ineens stroomt er allemaal water achter de vaatwasser weg. Snel zet je de vaatwassen uit en kijk je achter de machine. Tot je grote schrik zie je dat de afvoerleiding los hangt, wat nu?!

Een lekkage in keuken komt vaker voor dan je denkt. Het is ook niet gek met al die toe en afvoerleidingen die er door je keuken heen lopen. Bij een lekkage in de keuken moet je snel handelen, voor je het weet heb je namelijk blijvende schade aan je keuken. Zo kan het houtwerk namelijk blijvend beschadigd raken door het water of de elektra kan kortsluiting veroorzaken. Als je een lekkage hebt kun je als eerst de onderstaande stappen volgen om deze op te sporen.
  1. Kijk als eerste bij de punten die goed zichtbaar zijn zoals de sifon of onder de wasbak. Pak een papiertje of keukenrol en haal deze langs de sifon of wasbak. Wordt dit nat? Dan betekend het hoogstwaarschijnlijk dat de lekkage zich hier bevindt.
  2. Pak een emmer en zet deze onder de plek waar je denkt dat de lekkage zich bevindt. Vervolgens laat je een beetje water stromen door de wasbak en je kijkt of dit uit de wasbak of sifon komt.
  3. Als je hebt gezien waar het water vandaan komt dan kijk je of de verbinding daar goed aan elkaar zit. Is dit niet het geval dan draai je de verbindingsstukken stevig tegen elkaar tot ze goed vast zitten.
  4. Controleer of de lekkage is verholpen door water in de wasbak te laten stromen. Let op: laat de emmer staan totdat je zeker weet dat de lekkage verholpen is. Op die manier voorkom je dat je onnodig moet dweilen.


Hebben de bovenstaande stappen niet geholpen of heb je het niet kunnen vinden? Dan heb je een echte loodgieter nodig die de lekkage voor je kan opsporen en oplossen. Via Zoofy regel je heel makkelijk en snel de perfecte loodgieter voor jouw klus. Staat je hele keuken blank? Dat is geen probleem voor ons. Dien een aanvraag met spoed in en wij zorgen ervoor dat dezelfde dag nog een loodgieter bij je op de stoep staat om het probleem te verhelpen.

Voer je postcode in het je ziet gelijk welke tarieven er gehanteerd worden. Het uurtarief wat je op de website ziet is incl btw en we rekenen ook geen voorrij kosten. Zo weet je dus altijd waar je aan toe bent. Wil je graag meer informatie over de vakman die bij je langskomt? Je krijgt altijd een mailtje met wie er bij je langskomt, vervolgens kun je via onze website de beoordelingen van de vakman zien. Zo weet je dus altijd dat er goed werk wordt geleverd.

Betalen kan altijd achteraf via de factuur die je van ons krijgt, je hoeft dus geen cash in huis te hebben. Heb je nog vragen naar aanleiding van je klus of wil je een medewerker spreken? Je kunt ons dagelijks bereiken via telefoon, e-mail of Whatsapp. Onze klantenservice medewerkers helpen je graag verder!