Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Kapstok op laten hangen?

Wil je de entree van je huis wat netter maken, dan is het plaatsen van een kapstok een goed idee! Je koopt een leuk exemplaar en komt thuis aan om deze op te hangen, dan besef je je dat je eigenlijk niet zo goed weet hoe je dit het beste kan doen. Gelukkig is er dan Zoofy.nl! Onze klusjesmannen komen graag bij je langs om te helpen.

Op welke hoogte hang je een kapstok?
Dit kan namelijk verschillen, voor een kinderkapstok zou je kunnen denken aan een hoogte van 120cm, maar voor volwassenen eerder aan 170cm. Kinderen groeien natuurlijk, in dat geval zijn losse wandhaakjes een goed idee. Ook is het goed om aan de veiligheid van een kind te denken, ze kunnen namelijk lelijk vallen tegen de haakjes van een kapstok. Dit probleem zou je kunnen voorkomen door de haakjes naar de muur te richten.

Welke bevestigingsmaterialen kan je het beste gebruiken?
Dit is dan weer afhankelijk van de muur waarop je de kapstok wil bevestigen. Gaat het om een gipsplaat? een dubbele, enkelvoudige of driedubbele gipswand? Vaak worden er dan schroeven met pluggen gebruikt. Dit zijn een hoop vragen waar onze klusjesmannen veel over weten. Zij zijn dat ook meer dan deskundig in het uitvoeren van klusjes in en rondom het huis.

Al onze klusjesmannen zijn vooraf door ons geselecteerd op vakkundigheid en betrouwbaarheid. Wanneer je via de website een klus inplant krijg je een lijst te zien met de vakmannen. In deze lijst zijn ook de beoordelingen en de foto’s van de vakmannen te vinden, zo weet je precies wie er straks bij jou voor de deur staat!

Wanneer je je postcode invoert, kun je direct zien welke klusjesmannen er allemaal bij jou in de buurt actief zijn. Als je wilt dat er vandaag nog een vakman langskomt om je te helpen bij het plaatsen van een kapstok, zorgen wij er met een spoedklusje voor dat je binnen twintig minuten een afspraak hebt! Natuurlijk kunnen wij ook snel een afspraak maken voor morgen, of een later moment.

Bij Zoofy worden er geen voorrijkosten gerekend en werken we met voordelige uurtarieven. Ook de betaling is makkelijk geregeld. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je niet altijd cash in huis hebt en bieden daarom de mogelijkheid om een iDeal betaling te doen, wel zo makkelijk! Uiteraard is een cash betaling ook gewoon mogelijk.