Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Kabelgoot laten aanleggen

Kabelgoten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Als je aan privé gebruik denkt dan heb je de standaard modellen die bij woonwinkels te koop zijn. Deze kabelgoten schroef je heel simpel onder je bureau en daar verberg je vervolgens alle kabels in die je anders op de grond zou leggen. Deze kabelgoot geeft een opgeruimd gevoel, omdat alle kabels niet meer in het zicht liggen. Andere soorten kabelgoten die je thuis gebruikt zijn de soort met een plakstrip op de achterkant. Vaak zijn deze kabelgoten ook voorzien van een kliksysteem waardoor ze makkelijk in gebruik zijn. Deze kabelgoot is voornamelijk handig voor elektriciteitsdraden die van buiten uit de muur naar binnen komen. Op die manier kijk je niet aan tegen een draad, maar is dit mooi weg gewerkt en meestal bijna praktisch onzichtbaar.

Naast kabelgoten die je thuis gebruikt heb je ook kabelgoten die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsmatige doeleinden. De twee bekendste zijn de RVS variant die over het algemeen aan het plafond wordt gemonteerd en wandgoot waarin vaak ook stopcontacten en UTP aansluitingen zitten. Deze kabelgoten zorgen er niet alleen voor dat de werkomgeving er netjes en prettig uitzien. Ze hebben ook een praktische functie. Zo voorkom je een wirwar aan kabels waarvan je niet meer weet welke kabel waar vandaan komt. Daarnaast biedt deze kabelgoot ook bescherming voor de kabel, ze hangen namelijk hoog in de lucht. Hier zal de kabel niet snel kapot gaan en zijn ze ook beschermt tegen het eventuele vocht wat in de omgeving hangt.

Of je nou een kabelgoot nodig hebt voor thuis of voor je bedrijf, Zoofy regelt snel de juiste elektricien voor jouw klus. Voor het simpel aanleggen van een kabelgoot zal de vakman direct bij je langskomen om de klus te klaren. Voor het plaatsen van een bedrijfsmatige kabelgoot zal de vakman graag eerst even langskomen om de situatie op te nemen. Deze oplossingen zijn namelijk vaak maatwerk en er moeten dan ook specifieke materialen voor elke klus besteld worden.

Voer je postcode in op Zoofy en je ziet gelijk welke tarieven er gehanteerd worden. Het uurtarief wat je op de website ziet is inclusief btw en er worden ook geen voorrij kosten gerekend. Zo weet je dus altijd direct waar je aan toe bent. Via Zoofy kan je ook altijd direct kijken wie er bij je langs komt? Je krijgt namelijk een mailtje met de naam en bedrijfsnaam, vervolgens kun je via onze website de beoordelingen van de vakman zien. Op die manier weet je dus altijd dat het werk dat bij jou gedaan wordt door een goede vakman wordt opgepakt.

Betalen via Zoofy kan heel gemakkelijk op verschillende manier. Cash afrekenen kan altijd en vaak beschikken de vakmannen ook over een pinapparaat. Is dat niet het geval? Geen paniek, je kan altijd achteraf via de factuur betalen die je van ons naar je email gestuurd krijgt. Voor vragen of opmerkingen kun je ook altijd een medewerkers spreken. We zijn op verschillende manieren te bereiken, namelijk via de telefoon, mail en Whatsapp. Hopelijk kan één van onze elektriciens jou snel helpen met je klus!