Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Zelf je grond egaliseren?

Zo moet je grond egaliseren


Heb jij net een nieuw tuinontwerp laten maken en hoort hier een mooi terras bij? Dan is het van groot belang om de grond eerst goed te egaliseren, voordat je begint met bestraten. Ook wanneer je van plan bent een parkeerplaats aan te leggen, dan is het aandrukken en egaliseren belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat je parkeerplaats schuin komt te liggen. Ga je zelf aan de slag, lees dan verder. Wil je het liever door een professionele vakman laten doen, boek dan snel een hovenier.

Welk gereedschap moet ik gebruiken?
  • Hark
  • Eventueel een roller
  • Een waterpas of rechte plank.
Wat moet ik van te voren bedenken?
  • Is het haalbaar om dit oppervlakte met de hand te egaliseren? Voor hele grote oppervlaktes zijn er ook shovels om de grond te egaliseren.
Wat moet ik doen? Volg deze 5 stappen.
  1. Kies een dag uit na een droge nacht, zodat de grond droog is.
  2. Verwijder eerst alle rommel, zoals stenen, wortels en takken.
  3. Druk de grond goed plat, zodat de grond niet verzakt bij een regenbui. Hiervoor kun je de roller gebruiken. Wanneer je deze niet hebt, kun je dit ook doen door het aan te drukken met je voeten.
  4. Nu is het tijd voor het ‘afreien’; het egaliseren van de grond door een rechte lat, zoals een waterpas of plank. Zorg dat alle bulten, putten en oneffenheden weg zijn.
  5. Hark ten slotte de grond nog even lichtjes aan.
Wat moet ik vooral niet doen?
  • Egaliseer de grond niet wanneer het nog nat is.

Zoofy

Als er sprake is van spoed, kunnen wij binnen 20 minuten een vakman regelen die diezelfde dag nog bij je langskomt. Zo hoef je nooit onnodig lang te wachten! Vul je postcode in, en wij regelen een hovenier die bij jou in de buurt werkzaam is. Doordat wij werken met vaste uurtarieven, en er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht, wordt je achteraf nooit verrast met onverwachte kosten op de factuur!

Al onze hoveniers zijn geselecteerd op hun vakkundigheid en betrouwbaarheid; zo kunnen wij je altijd garanderen dat onze vakman kwaliteit bij je aflevert. Ook kan je per hovenier duidelijk zien hoe hij door eerdere klanten is beoordeeld. Om te zorgen dat je van tevoren weet wie er bij je voor de deur zal staan, hebben wij van elke vakman een foto op de website staan!

Ook wanneer je klus niet per se vandaag hoeft te worden opgepakt, maar je wel graag alvast een afspraak wilt maken voor morgen of een ander moment, kan je terecht bij zoofy.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat wij altijd een vakman kunnen regelen voor een dag en tijdstip naar jouw keuze! Vul je postcode in op onze website, en je krijgt direct een lijst met alle hoveniers bij jou in de buurt, en hun tarieven!

Wanneer alle klussen in je tuin naar tevredenheid zijn afgerond, kan je de factuur direct aan de vakman betalen. Contant betalen is altijd mogelijk, maar de meeste hoveniers hebben ook een pin-apparaat bij zich. Geen geld of pinpas bij de hand? Geen probleem! Wij sturen je achteraf altijd per e-mail een factuur, die je vervolgens direct via iDeal kan betalen. Wij regelen vervolgens dat je betaling terechtkomt bij de hovenier.