Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Maandag

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Elektrisch apparaat laten keuren

Wanneer u werkt met elektrische arbeidsmiddelen die een een stekker hebben, dan is het wettelijk verplicht dat deze gekeurd worden. Hierbij kan gedacht worden aan handgereedschappen, aardlekschakelaars, krachtstroomapparatuur, verplaatsbare leidingen en verdeelkasten. Hoe hoger het risico is van de elektrische apparaten, hoe vaker er gekeurd moet worden. De risicofactoren die hiervoor gelden zijn:
  • De kennis die de gebruikers over de apparatuur hebben
  • De mate waarin het apparaat gebruikt wordt
  • De werkomgeving
  • De kans dat het apparaat schade kan toerichten


Wat precies de richtlijnen zijn voor het keuren van elektrische arbeidsmiddelen, staat vermeld in de NEN3140 norm. Deze norm is uitgegeven door het Nederlands Normalisatie-instituut, en verplicht werkgevers om een veilige werkplek te creeëren en te onderhouden voor werknemers. Deze ARBO-wet heeft hiermee ten doel om risico's op de werkvloer te minimaliseren. Het gaat dus om de apparatuur dat gekeurd moet worden waar bedrijfsmatig gebruik van gemaakt wordt, en dus niet om apparatuur dat voor privédoeleinden wordt gebruikt.

Maakt u bedrijfsmatig gebruik van elektrische arbeidsmiddelen, en heeft u dit apparatuur al lange tijd of nog nooit gekeurd? Regel dan via Zoofy.nl eenvoudig een elektricien die dit voor u komt doen. Onze website is 24 uur per dag bereikbaar om een aanvraag te plaatsen. U kunt zelf het gewenste tijdstip selecteren, en wij zullen dan voor u aan de slag gaan om een vakman op dit gewenste tijdstip langs te sturen. Hiervoor hanteren wij een aantrekkelijk tarief, en u krijgt van ons de mogelijkheid om zelf een voorkeur voor een vakman op te geven. Hierbij kunt u ook inzien wat de beoordelingen per vakman zijn, en wat voor een reviews eerdere klanten over deze vakman hebben geschreven. Doordat van iedere elektricien een een profielfoto op de website staat, weet je altijd van tevoren wie er bij je langs zal komen; wel zo fijn natuurlijk!

Met spoed een vakman nodig voor de keuring? Geen probleem! Ook met spoed kunnen wij een vakman voor u regelen. Met ons aantrekkelijke spoedtarief kunt u op de dag zelf nog een vakman verwachten. Bovendien hoeft u bij ons nooit voorrijkosten te betalen, die rekenen wij niet.

Wij begrijpen dat het prettig is om altijd even contact te hebben met de vakman voordat hij langskomt. Wij sturen per mail altijd de gegevens van de vakman, inclusief het tijdstip waarop hij langs zal komen. Indien gewenst kunt u dan telefonisch alvast de klus van te voren met hem bespreken, en om eventueel nog telefonisch het tijdstip af te spreken.

Wanneer de vakman u heeft geholpen met de keuring van de apparatuur, kunt u er voor kiezen om direct aan de vakman te betalen (contant of met PIN) of om achteraf per factuur te betalen.

Mocht u eventueel nog vragen hebben, dan zijn wij natuurlijk ook gewoon telefonisch en per mail bereikbaar.