Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakmanVul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.

Spoed

--,-

incl BTW

Morgen

--,-

incl BTW

Later moment

--,-

incl BTW

Geen voorrijkosten.
Beste vakmannen van NL.
Altijd garantie.

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Bespaar tijd en geld

Met 1 klik een afspraak met een vakman. Die langskomt wanneer jij wilt. Voor een fatsoenlijke prijs.

Alleen de beste vakmannen

Tot nu toe afscheid van 68 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Alleen lokale vakmannen

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Hoe moet je je eigen deur openmaken?

Zo moet je je slot of deur openmaken


Terug van vakantie, is je koffer met daarin je enige huissleutel blijven steken ergens tussen Timboektoe en Amsterdam. Dat is dus zoeken naar een speld in een hooiberg. Niet getreurd, er zijn meer mogelijkheden om je deur open te krijgen. Zelfs zonder je hele deur te forceren. Er zijn verschillende methode om het zelf te proberen. De methodes kosten stuk voor stuk tijd en oefening. Een vakman van Zoofy kan hier dus zeker van pas komen. Allereerst proberen we het natuurlijk het liefste zelf. Een methode is het openen van een cilinderslot met een klopsleutel. Hieronder is het stappenplan te vinden.

Benodigdheden
 • Klopsleutel of sleutel met vijl
 • Rubberen hamer
 • Nieuw slot
 • Nieuwe cilinder
Stappenplan:
 1. Relatief simpele techniek. Slot kan mogelijk beschadigen!
 2. Vijl van een sleutel iedere inkeping op de laagst mogelijk stand.
 3. Check of de klopsleutel past. De klopsleutel hoeft niet per definitie de deur te openen.
 4. Past het? Steek de klopsleutel in het slot en bij elke zachte klik wordt er een stift omhoog getild. De tand zakt in de geslepen inkeping.
 5. De laatste stift til je nog niet op.
 6. Sla met een rubberen hamer op de klopsleutel.
 7. Draai deze direct daarna om in het slot. Timing is hierbij dan ook essentieel.
Vooral de ‘timing’ maakt de klus lastig uitvoerbaar en daarnaast kan er gemakkelijk een beschadiging optreden bij het slot. Dus wie weet bespaar zelfs uiteindelijk nog bij het inschakelen van een vakman van zoofy.nl. Zelfs als je net van die vakantie terug komt en gewoon je huis in wil, zorgen wij dat er in 20 minuten een afspraak gemaakt is.

Hulp van Zoofy

Voor alles hebben wij een oplossing. Check altijd eerst of je nog een reservesleutel beschikbaar hebt. Mogelijk heb je familie, buren of vrienden ooit een reservesleutel gegeven voor dit soort vervelende situaties. Kom je echt niet meer binnen? Geen nood want Zoofy helpt je binnen no time je eigen woning weer in.

Onze vakmensen staan 24/7 voor je klaar om jouw slot of deur voor je open te maken. Indien mogelijk zal dit altijd zonder schade voor je gedaan worden. Maar ook het daadwerkelijk openbreken van deuren en sloten is geen probleem voor onze vakmannen. Daarna kunnen zij ook het slot vervangen. Dit geldt ook voor een cilinderslot. Zoofy staat voor een snelle, professionele en klantvriendelijke service. Voor een goedkoop en vooraf bekend tarief staan onze vakmannen direct voor je deur. Wij begrijpen dat enige spoed geboden is bij dit soort gevallen!

In zo’n situatie is het niet geheel ondenkbaar dat je geen cash op zak hebt. Geen enkel probleem! Contant betalen is niet langer nodig omdat je makkelijk via iDeal kan betalen. Je ontvangt een factuur per e-mail en met een simpele klik op de knop kun je het geld overmaken. Sommige vakmensen beschikken zelfs over de service om te pinnen aan de deur. Door heel Nederland zorgen wij dat je snel en vakkundig geholpen wordt.

Wij raden altijd aan om niet zelf aan de deur of het slot te sleutelen wanneer je schadevrij geholpen wilt worden. Natuurlijk kan even zelf proberen geen kwaad, maar hiermee is er wel meer kans op onnodige schade. Even geduld, en voordat je het weet sta je gewoon weer in je woning, of stap je probleemloos de auto weer in. Boek simpel en snel via Zoofy.nl!